Panelban élő kismamàk hogy bírnak ott létezni?
#7,
laktál vagy laksz panelban?
A válaszokból is érthetnéd, hogy a panelban lakni NEM MINDENKINEK KÍNSZENVEDÉS és ezt jó, ha mások is megjegyzik.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__lakohely-szomszedok_..
Én laktam panelban is és kertes házban is. Mindkettőnek meg van a maga előnye és hátránya. Hülye szomszéd meg bárhol lehet.
A panel nem élhetetlen ezt bizonyítja, hogy itthon több millió ember él panelban, sokan ott vállalnak gyereket is.
Nagyban függ a hangszigeteléstöl.
Ezelött fejem felett 2 gyerekes csalàd kutyával,mellettem ugyszintén kisbabások
Megmondom öszintén engem a gyereksiràs meg a néhai hiszti nem zavart
Egy gyerek nem tehet sokmindenröl föleg egy pici baba.
Màst egyébként nem hallottunk.Érdekes mòd elköltöztek,helyükre jött egy fiatal pàr,na onnantol pokollà vált az életünk,el is jöttünk.
Most ugy szintén alsò szomszéd fiatal srác,hetvegente haverok,baràtnöje visit szex közben,trappolàs,dübörges,kopogás,csapkodás...
Nagyon sajnálom azokat akik idefognak költözni a helyünkre mert idén vagy jövöre megyünk innen,pròbáljuk tùlélni.
Gyerektervezés elött álltunk,de én ide nem szülök.
Spòrolunk az öneröhöz talàn idén meglesz és megyünk szépen csalàdiházba.
Nem zavarunk senkit a gyerekkel meg mi sem hallgatjuk reggeltöl estig a szomszéd pofàját.Mert nyitott ablaknál vannak joidöben egész nap,és üvöltöznek megállàs nélkül,mi ablakaink meg ittvannak ugye felettünk.
A babát nem fogja zavarni eleinte nagyon mély alvòk,megfogja szokni.
De arra is készülj fel h téged is megfognak keresni valòszinüleg
Bàr ugyvélem lehet ugy nevelni egy gyereket h tudja mit szabad és mit nem
Pròbàld te is igy
De javaslom ha tudtok évek mulva akàr vegyetek egy kis különállo házat,hidd el sokkal jobb lesz.
Én màr begolyozom az állandò zajtòl.
14-es
persze ha valakinek nincs pénze h házat vegyen és havi 200 ezreket fizessen hitelte persze h panelban lakik
Ha nincs màs muszàly türni
Én is panelban lakom,de alig várom h elhuzhassunk innen.
Eddig a kényszer vitt rá,de ha a lehetöség adott lesz ugy itthagyom ezt a fajta életet h soha többet nem akarok emlékezni rá.
Egész életemben panelban éltem, megszoktam. Egyébként ahol most lakunk, itt elég ritkán kopácsolnak, fúrnak. Sokat segít mondjuk, hogy negyediken lakunk, fölöttünk nincs senki. Egyik oldalon mellettünk idős házaspár, néha hallom őket veszekedni, de egyébként csendesek, másik oldalon mondjuk bunkóék laknak, de bunkó szomszéd bárhol lehet, túl sok vizet ők sem zavarnak, csak köszönni nem tudnak, meg néha hangosan hallgatnak valami retek zenét, de azért nem napi szinten, és nem is elviselhetetlenül hangosan. Alattunk fiatalabb házaspár, néha szerelnek, de néha mi is, mint bárki más is, ahogy minket elviselnek, úgy mi is elviseljük, ha más fúr időnként.
Persze nagyon nagy szívás egy elviselhetetlen szomszéd, de azért az túlzás, hogy MINDEN panelban MINDIG fúrnak. Szar ügy, ha tényleg pont a fejed melletti falat fúrja valaki, amikor pihennél, de nem tart örökké. Nekem inkább a széktologatókkal volt problémám, ahol régen laktam, ott a fölöttem lakó képtelen volt emelni a székét, és ahányszor leült vagy felállt (számtalanszor), végigtolta a székét a padlón, volt, hogy korán reggel erre keltem. Na az nagyon idegesített. Szóltam neki párszor, de nem változott semmi. Ő viszont még sokkal korábban szólt nekem egyszer, hogy este ne mosogassak, mert őt az zavarja. Be is tartottam egy darabig, de amikor a székhúzogatás nem maradt abba többedik kérésre sem, akkor nem izgatott már, hogy őt mennyire zavarja, ha mosogatok.
Viszont érdekes módon a gyerekeimet sosem zavarta, ha a szomszédban szereltek. Egyszer fordult talán elő baba korában a nagynak, hogy a fúrás miatt nem tudott aludni, akkor átmentem szólni. Napközben nem tettem volna, de ott este tízkor sem hagyták abba, na ott már tele lett a puttonyom, hogy egész nap fúrtak, és még éjjel is, úgyhogy ott annak véget vetettem rövid úton.
Panelban lakom. Irtó csendes környék, a szomszédok többsége fiatal, nincs gond velük. Egyébként van baba és gyerkőc közvetlen a szomszédban, szinte nem is hallom őket, pedig nyilván van hangjuk. Egyedül a felső szomszéd éjszakai fura hangjai zavarnak. Vagyis inkább félelmetes, mert nem ismerem, fura ember, fura viselkedéssel.
Úgy vagyok vele nappal szokjon hozzá a pici hogy nincs teljesen csend, nyírják kint a füvet, beszélgetnek lent a nénik, csicseregnek a madarak... Ha túl hangos, becsukjuk az ablakot. Éjszaka meg általában nincs gond, a felső szomszéd sem olyan hangos azért, hogy a gyereket zavarná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!