Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tegyek, ha a szomszédaim...

Mit tegyek, ha a szomszédaim minden nap hangosan sexelnek?

Figyelt kérdés
Panelban lakunk, szóltam már nekik. Fiatalok. Folyamatosan éjjel nappal sexelnek. Az ágy nyikorog, a nő úgy visít mint akit vernek, ordibalnak közben. Én is fiatal vagyok, de élnek itt idősek is. Ez egyáltalán nem helyes, főlegy hogy éjjel nappal. Miután szóltam annál jobban csinálták, hogy én biztos erre izgulok. Rohadtul elegem van. A szép szó nem segít. Ötletek?
2020. okt. 3. 13:46
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki panelba koltozik legyen már azzal tisztában h élnek körülötte mások is könyörgöm.Ez olyan nagy IQ szintet igenyel?

Nekem sincs még pénzem saját házra panelba kényszerültem,tudom h vannak körülöttem.Nem vc lehuzással van a baj vagy ha valaki tusol,vagy sir egy gyerek?hanem amikor felnött emberek nem gondolnak másokra!!

Főleg ha valaki szépen kéri!!!

Érdekes tapasztalat hogy voltak szomszèdaim akiktöl normál zajok jöttek csak.Majd szomszédcsere és pokollá válik az ember élete?

Azért mert ugy járkál fut a lakásban mint egy tank?mert üvölt szex közben?

mert üvölt a tévé a még éjfélkor is?vagy épp a zene?

vagy mert minden hétvégén jönnek a haverok és megy az üvöltözés?

Itt van a baj könyörgöm.Amikor valaki totálisan leszar másokat érted??

Olyan nehéz kicsit odafigyelni egymásra???

A panel ilyen igaz,de aki odakényszerül mutathatna empátiát mások irányába is.Más is él nemi életet,más is éli az életét mégis tud ugy élni h kevésbé zavarja mások nyugalmát.

És itt a baj,a kédező szomszèdai figyelemhianyos tahó emberek akik senkiktöl sem kapnak figyelmet ezért élvezik ha más hallja őket.

Én is szóltam már a szomszèdomnak a szex miatt,amiatt h üvölt a csaj mint aki nem normàlis,nyeritve röhög mint egy ló,izombol csapkodják az ablakokat ajtókat,rohadt jó erre feküdni és kelni.

És akkor mondjam azt h ő merészelt feljönni azért mert vendégeink voltak gyerekkel és a kislány trappolt?direkt nem szóltam rá!

Gondolhatod másnap felvágtat hőbörögbe h vasarnap 10 kor erre kelt?

jajj most sajnáljam???az hogy ők mit művelnek az nem számit???

de fél évben egyszer zaj van tőlünk már puffog

Kérdező beszélj a szomszèdokkal és adjátok vissza nekik.

Zajongjatok,dübörögjetek,nyomj be egy kis felnott filmet mikor épp szexelnek,hidd el előbb utobb beleunnak.

2020. okt. 5. 08:16
 32/34 anonim ***** válasza:

Örülj hogy csak ezt hallod. Alattam egy egész hentesüzem van olyan dolgozókkal, akik az elmegyógyintézetben is a legelzártabbakhoz kéne rakni. Na azt minden hétköznap reggel 5-től délután 4-ig megy, és akár éjjelente is vannak elmegyógyintézeti hangok, szerintem jobban jártál mint én :D

Ja és szemben van egy óvoda, a gyerekek 8-4-ig úgy visítanak hétköznap, mintha nyúznák őket.

És hab a tortán, hogy minden hétvégén reggel 8-kor fúrható a fal délután 3-ig.

Aztán a családomról nem is beszéltem, ahol az idegbeteg húgom és anyám elmegyúgyintézetben is elítélendő hangokat adnak ki délután 4-től este 10-ig konstans.

Idegösszeroppanás szélén, mamahotelben, nulla bevétellel és nulla idővel dolgozni egyetem mellett, szép is az élet panelban :)

Szóval ne nyavalyogj.

2020. okt. 5. 18:04
 33/34 anonim ***** válasza:

Panelba ajanlok egy ilyen 3M PELTOR X5A hallasvedot.

Megeri az arat.

2020. okt. 6. 06:41
 34/34 anonim ***** válasza:

Én 27 évig laktam panelban. Imádtam bele fingani a vaskádba, még a negyediken is hallották. (Mi az elsőn laktunk.)

Egyszer egy lakógyűlésen valaki szóvá tette. De mivel én is hallottam, ahogy a negyediken lakó gyereke rohangál, különösebben nem érdekelt.

Ez a panelromantika.

2021. júl. 28. 07:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!