Mit tegyek, ha a szomszédaim minden nap hangosan sexelnek?
Én amúgy komolyan nem értem az ilyen embereket! Nekem lesülne a képemről a bőr, ha másnap szóvá tennék, hogy hallották, ahogy szexelek meg élvezek, az egy intim dolog.
De nyilván valaki erre izgul, hogy hallgatják...
Én is hallgatom a szomszéd gyerekeket reggel hétkor sikító versenyt játszani. Meg a három lépcsőházzal arébb lakó nagyothallót ,aki 6 lépcsőház minden lakóját szórakoztatja órákon át az üvöltő BBC-vel ,akinek a belsőudvarra néz az ablaka. Meg folyton ugat valami kutya,és mindenki hétvégén szeret lakást felújítani és átrendezni. A másik szomszéd gyereke meg a folyosón focizik újabban...És még sorolhatnám, szerintem mindenkit zavarnak dolgok a szomszédjával kapcsolatban,és ő is zavar valakit valamivel. Én nem fogok szex közben azon feszengeni,hogy elég csendes vagyok-e. Hát ha hallják hallják, én sem szeretek gyerek sikításra kelleni hétvégén,de mivel nem engedhetem meg magamnak,hogy kertesházban lakjak, így tolerálok másokat,akik a környezetemben élnek, és igyekszem figyelmes lenni,de én el akarom magam engedni szex közben, és nekem az nem megy csendben. Szóval szerintem gondolkodj el, hogy vajon te tökéletesen megfelelsz-e mindenkinek,és úgy teszed e a dolgaidat,hogy mások boldogságát előbbre tartod a magadénál. Szerintem nem. Szóval vedd úgy, hogy te ezt viseled el,és tőled is elviselnek mások más dolgokat.
U.i:aki azt írta,hogy vedd fel,és mutasd meg a szüleinek...esküszöm hangosan felnevettem. Mi ez az óvoda? Egyrészt mi közük hozzá, másrészt engem nem hatna meg, anyámék is tudják,hogy szexelek. Másrészt az én anyám még el is küldene a búsba,hogy mi közöd az én boldogságomhoz. 😃 Meg eleg macerás lehet kinyomozni amúgy is a szomszéd szüleit, és elég para is...
28/N
ma 18:49
De miért kell szex közben úgy vísitani mint akit nyúznak? Azért mert valaki panelban él, még nem kell elviselnie, hogy a szomszéd napi többször velőtrázóan vísit mert éppen dugják. Szexet élvezni lehet úgy is, hogy nem hallja a fél ház.
#18: A másik oldalról: Miért kell úgy élni, hogy minden másodpercben az unalmas életük miatt másoknak hisztiző emberek kedvére tegyen mindenki?
Bármilyen hihetetlen, van, aki hangosan tud élvezni.
19:
Én aztán nem unatkozom, élvezem az életet, imádom a szexet. De nőként tuti én is rád verném az ajtót, ha velőtrázóan síkoltoznál szex közben. Persze nem kell síri csendben, én is adok ki hangokat de nem ordítok úgy, hogy az egész ház hallja. Az aki szexet csak síkoltozva tudja élvezni az tuti megjátssza magát. Nem kell vísitozni szex közben. Azért mert valaki élvezi az életet nem szabadna elfelejteni, hogy mások is élnek a közelében. Tudni kell egymás mellett kultúráltan élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!