Mit tegyek, ha a szomszédaim minden nap hangosan sexelnek?
#20: Hát persze, hogy te aztán élvezed a szexet. Az pusztán a véletlen műve, hogy akiktől a valóságban szinte szó szerint olyan monológot hallottam, mint amit leírtál, mind elég frigidek voltak.
Az külön extra az ilyen monológokban, amikor valaki leírja, hogy tuti így meg úgy nem lehet élvezni dolgokat, mert neki nem megy.
ha küldök egy fleshlightot öcsém akkor megnyugszol?de ott a kecskéd is aki miatt nem mennél panelbe ahogy már írtad 😃 -facepalm-
mai kb ötvenedik kamukérdésed,ganézd inkább ki a disznókat és csináld a jogsid 😃
Jézusom. Mennyi megkeseredett, irigy ember van ezen az oldalon. Érthető, hogy itt tart ez az ország, ha kicsinálnátok még azt is, aki jól érzi magát és nem árt senkinek.
Néha egy kicsit szexeljetek ti is. Nem rossz dolog ám...
" Miután szóltam annál jobban csinálták, hogy én biztos erre izgulok."
Egyebbkent pont ok azok, akik azert csinaljak, mert elvezik, hogy masok halljak. Olyan mint amikor valaki nyilvanos helyen szexel, es elvezi, hogy esetleg meglathatjak.
Nálunk egyik helyen az vált be hogy mikor végeztek
elkezdtünk hangosan tapsolni és ùjongani,meg bravò bravò aztán leálltak
másnál meg a szinkron nyögés jött be.
Gondolom a csajnak nem tetszett h a pasija lehet erre gerjed😀nem is rá hanem hogy más nő is nyög közben🙂azóta egy hangja sincs😂
24 es én is minden nap szexelek,arról meg ne beszéljünk h hangosan jó a szex,attól h valaki hangos nem biztos hogy élvezi szerintem a csaj csak megjàtsza 😂szegény pasi😂
Nem hang nélkül vagyok,de nem is visitok,és tökéletesen élvezem igy is.
Felnőtt filmekben nagy divat az ordibálás gondolom a csaj is onnan leste h ez a normàlis.
Nekem is voltak ilyen szomszèdaim,és nem az a baj h havi 1szer hallasz valamit hanem amikor minden áldott este erre alszol el.
Volt h 1 hónapra kiköltöztem a nappalinkba mert nem birtam.
Engem személy szerint nem is izgat az h hallok mást szexelni szóval volt olyan h pont mi is azt csináltuk,ennél lelohasztobb dolog nincs is,legalábbis számomra.
Az ilyen leszarom emberekkel van a baj,mindent meglehet oldani ugy h mást ne zavarjunk vele.
Mondjuk már németországban lakom,itt zaklatásnak minősül.
És valójában az is,intim és privát dolog,nem másra tartozik úgy gondolom.
Otthon is belehetbe vezetni ezt.
Ha meg valaki képtelen viselkedni költözzön el tanyára aztán szerenádozzon a csirkéknek!!!
#28: Annyira viccesek vagytok. Más hangosan szexel, ez nektek nem tetszik és ezért előadjátok, hogy biztos, még nem is élvezi... Reális.
Aki képtelen viselkedni, költözzön tanyára? Hááát, a panelek átka, hogy mindent hall az ember. Akinek nem tetszik, az is költözhet tanyára.
Oké, hogy nem kell arra gerjedni, hogy valaki hangosan szexel, de az is pont annyira beteges, hogy ti teljesen bekattantok egy kis zajtól és arra gerjedtek, hogy lepontozzátok azt, akit egyszerűen ez nem zavar vagy nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!