Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Zaklató tulajdonos ellen...

Zaklató tulajdonos ellen lehet valami tenni, vagy egyetlen járható út az költözés? (albérlet)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Még nyár elején vettem ki egy albérletet Pesten. Szerződéskötéskor a tulaj felajánlotta, hogy a bérleti díj egy részét lehetne "máshogyan" fizetni. Ez nagyon meglepett, mert még nem találkoztam ilyennel. Kis hezitálás után, pár feltétellel belementem (lényegesen olcsóbb volt így). Viszont az utóbbi hetekben elegem lett belőle, és megmondtam a tulajnak, hogy szeretném fizetni a teljes összeget, nem szeretném tovább ezt csinálni ezt (többek között kialakulóban van egy párkapcsolatom). Természetesen rábólintott, viszont azóta többször zaklat (személyesen, telefonon), megjegyzéseket tesz. Tudom, nem volt jó dolog alapból ilyenbe belemenni, de lehet valamit tenni ilyenkor? Vagy egyetlen megoldás a költözés?

24/N

2020. szept. 26. 13:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
18%

De ezzel a jelenséggel mi a gond?

Jobb hallgatni, hogy fősulisok ÉHEZNEK, mert a lakbérre megy a pénzük?

2020. szept. 26. 14:39
 12/20 anonim ***** válasza:
95%

#8 vagyok, az én esetem egy 30 alatti, elkényeztetett srác lett volna.

Gondolta milyen jól jár: bejárónő, ingyen p.nci, főz is neki, és tádáámm: még a nő fizet mindezért, hahaha... hát velem nem nyert.

2020. szept. 26. 14:42
 13/20 anonim ***** válasza:
93%

Jobb hallgatni, hogy fősulisok ÉHEZNEK, mert a lakbérre megy a pénzük?

hallottál már diákmunkáról? kollégiumról? több emberrel összeköltözésről és költségmegosztásról? vagy csak az az opció marad, hogy szétrakja a lábait?

2020. szept. 26. 14:42
 14/20 anonim ***** válasza:
63%

Olyan könnyen ítélkeznek itt sokan. Nem tudhatjuk, milyen helyzetből, mi miatt, mennyire SOS "ment világgá". Ha nem egyetemista, kolit sem kaphat. Többhavi kauciót letenni sem megy mindenkinek.

Nem akarom védeni, és semmilyen közös szálam nincs a kérdezővel a nememen kívül, de sok meredek élethelyzetbe került emberrel találkoztam már. Higgyétek el, nem minden csak fekete meg fehér, a kiszolgáltatott helyzetben lévők számára biztosan nem. Örülj inkább, ha te megteheted, hogy minden helyzetben a szíved és az értékrended alapján dönts.

2020. szept. 26. 14:48
 15/20 anonim ***** válasza:
92%
Nem értem egyszerűen a mostani lányokat, miért tartják ennyire értéktelennek saját magukat.
2020. szept. 26. 14:57
 16/20 anonim ***** válasza:
74%
Gratulálok, basszus, azért kell albérletkereséskor figyelni, hogy kiszűrjük az ilyen barom tulajokat, mert ti ribik rászoktatjátok őket, hogy k***nak nézzék az albérletkeresőket.
2020. szept. 26. 14:58
 17/20 anonim ***** válasza:
12%

16.-nak.

Miért lenne barom a tulaj, ha van egy kiadó lakása, de nem szorul rá a pénzre, viszont kanos?

És a lánynak mi baja? Semmi! Hétvégente is megrakatja magát bulikban, INGYEN.

2020. szept. 26. 15:05
 18/20 anonim ***** válasza:
90%
Költözz el
2020. szept. 26. 15:14
 19/20 anonim ***** válasza:
84%

#17.

Az a baj, hogy ha nőt akar, akkor társkeresőre menjen, ne az albérletes oldalakat szemetelje tele a baromságaival. Én ugyan leszarom, ki mivel csajozik, de albérletek közt folyamatosan társkereső hirdetésekre bukkanni olyan, mintha mondjuk laptopot akarnál venni és folyton cipőreklámokkal lenne keverve a hirdetés.

Az meg szintén nem érdekel, hogy ő hétvégente hol rakatja meg magát, de a normális lányoknak ne kelljen már emiatt szívniuk.

2020. szept. 26. 16:30
 20/20 anonim ***** válasza:
93%

Itt szerintem is a költözés lesz az egyetlen járható út.

Amúgy szép kis céda lehetsz, kérdező.

2020. szept. 26. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!