Én is így gondolom, de a lányuk iskolában van, a feleség a kisgyerekkel vásárolgat. Nekem úgymond "mindegy", csak a logikát nem értettem.
2020. szept. 25. 11:09
3/12 anonim válasza:
Most már nem kell a családnak otthon maradni, ha valaki karanténos. Csak névszerint annak kell otthon lenni, aki karanténban van, a többiek mehetnek amerre akarnak. Semmi értelme ennek, de így van.
2020. szept. 25. 11:33
4/12 anonim válasza:
Amit az első ír, nem igaz. Nem kell otthon maradni a családnak. Sógorom is covidos volt, a szülei simán jöttek-mentek mindenfelé közben, pedig együtt élnek.
2020. szept. 25. 11:38
5/12 anonim válasza:
De, otthon kell maradni. Egyik unoka / felnőtt korú/ fertőzött lett. Kapták az emailt, az ott élő családtagoknak is karantén 10 nap.
Akkor nem kell családtagnak, ha a karanténkötelezett csak nem tesztelt kontakt személy .
2020. szept. 25. 11:39
6/12 anonim válasza:
5 Akkor ez valami vihar a biliben helyzet. Mert itt ahol én lakom a pozitívra tesztelt covidosokkal élőknek sem kell karanténban lenni, csak annak, akire rámondták, hogy covidos.
2020. szept. 25. 11:45
7/12 anonim válasza:
6, nem vihar a biliben, nekem is itthon kellett lennem, mikor a férjem poz lett augusztusban.
2020. szept. 25. 11:50
8/12 anonim válasza:
7 Most írtam, hogy itt ahol én lakom ez így van. A 4-es is ezt írta.
Te meg azt, hogy neked kellett, rendben van. De akkor szerinted ez egyértelmű helyzet?
2020. szept. 25. 11:51
9/12 anonim válasza:
egyébként elég elolvasni az aktuális eljárásrendet, teljesen egyértelműen le van írva, hogy ő is 10 napos járványügyi megfigyelés alá kerül, ami nem váltható ki két negatív teszttel sem.
2020. szept. 25. 11:55
10/12 A kérdező kommentje:
Értem. A szomszéd most hívott egyébként, ő azt mondta, hogy a családnak nem kell karanténban lennie, csak a férjnek. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!