Titeket se érdekel ez az egész koronavírus?
A vírus nem érdekel, de a távolságot megtartom és maszkot is viselek és ha lehet otthonról dolgozom, többet mozgok, hogy erősödjön a szervezetem.
De a virussal kapcsolatban több a hamis infó, mint a valós és szándékos gyűlöletkeltés van körülötte a médiában. Amióta nem követem a híreket, nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagyok.
Többet ártott a média a témában, mint maga a vírus.
5-ös
Értelmes emberekkel kultúráltan beszélek.
Engem az érdekel(ne), hogy mi a bánatos f*ért kell tönkretenni az életet?
Gondolok itt arra, hogy minden szart bezárnak, egy csomó embert elküldenek (->megélhetés kb lehetetlen...)
És akkor gondoljunk csodás hazánkra, ahol télen számtalan gyerek -és felnőtt- fázik, éhezik (nyilván ilyenkor is sokan). Hány ember fog utcára kerülni világszinten? Ezzel mi a bánatot lehet elérni?? Őszintén...
És akkor ezek a maszkok is. Komolyan, még ha érne valamit, oké. De az emberek 95%-a rosszul hordja. Így kb kézre is lehetne akasztani, hogy "hát de rajtam van maszk".
A terjedést megelőzendő kell ugye hordani...
Hány ember kezén megy át egy termék, mire valaki megveszi a boltban? Azzal nem terjed?
Hányan fogdosnak össze minden szart a boltokban? Ki tudja hol járt előtte a keze? És ne legyünk naivak, hogy mindenki mos/fertőtlenít kezet... Ezzel nem terjed bármilyen kórokozó?
Meg az autóban ülve felveszik az emberek. Minek?
Levegőben is terjed, ez a legújabb. Csak 2-3 napja?? Akkor már mutálódott? Ha igen, a teszt már kb semmire nem jó, ahogy a folyamatban lévő védőoltás gyártása sem. Ha nem, akkor nem 2-3 napja terjed a levegőben, vagyis mindenhol jelen kell lennie, vagyis a világon kb mindenkinek el kellene kapnia ezt a szart.
De a legszebb az egészben ez a statisztika. Nem azt mutatják ezek a számok, hogy itt világvége lenne, és erre nem tudom elfogadni, hogy pont a korlátozások miatt.
Nem akarok senkit bántani ezzel és nyilván nem is kell velem egyetérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!