A gyámügynél lehet névtelen bejelentést tenni?
Sziasztok!
A szomszédban van egy 2 éves gyerek. 0-24 üvölt, mint a sakál. Tegnap már a hangja is elment annyit ordított. Ilyenkor általában kiteszik a kertbe, hogy a szomszédok is élvezzék a műsort. Nem verik (legalábbis én sosem láttam vagy hallottam), de valami nagyon nem stimmel náluk.
A 17 éves fiuk tegnap közölte, hogy ilyenkor szívesen fejbe rúgná, az sem normális teljesen szerintem.
Nincs semmire bizonyítékom, csak nem hiszem hogy normális, hogy reggel 8-tól este 9-ig azt hallani, hogy vörösödő fejjel óbégat a gyerek meg sír, vagy van valami agybaja vagy pedig tényleg csinálnak vele valamit, csak nem a kertben.
Ezzel foglalkozik a gyámügy? Vagy érdemes bejelenteni?
Csak a saját védelmed miatt kérdeztem...
Nehogy aztán vegzáljanak...
Védőnőt nem ismersz a környéken? Én őt kérdezném meg.. .
En tegnap amit hallottam utcàn anya a gyerekének:
" Jaj meghalok, meghaloook miattad, nem azèrt szültelek, hogy ezt a keresztet vigyem. Vinni kéne tèged pszichologushoz és beadni a pszichiàtriàra! Oda valo vagy 6 èvesen!"
Ez erzelmi bàntalmazàs/lelki terror.
es ez csak egy, az ezer/tizezer/millio masik csaladbol
Mégsem èrdekel senkit.
Nem ismerek védőnőt. :(
Lehet betelefonálok a gyámügyre és kérek tájékoztatást, hogy mi ennek a menete.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!