90 ezer forintnyi albérlet (rezsivel együtt) soknak számít egyetemistának Budapesten?
Úgy nem annyira olcsó.
Átlag.
Itt senki se volt egyetemista vagy mindenki el volt eresztve anyagilag?
Ha ez egy garzon akkor nagyon jó ár de ha te tényleg csóró egyetemista vagy akkor nem egyedül akarsz élni egy lakásban hanem inkább szobát bérelsz amiért cserébe már elég húzós ár. (mi egy szobában ketten laktunk)
Mert egy szobát 40-50 ezerért már meg lehet kapni és a rezsi nincs hogy még egyszer ennyi legyen. (fűtés, víz, áram, net országos szinten kb. azonos árban van és mi egy 3 szobás lakás után téli hónapokban fizetünk 50-60 ezret, az szobára lebontva lenne 20 ezer maximum)
Nem tudom hol találsz te 40 ezerért szobát. Ez volt kb a legolcsóbb amit találtam.
Nincsenek barátaim akikkel össze tudnék költözni
Szobàért rohadt drága, ha csak nem valami luxuslakosztàly. Én Debrecenben 40-èrt béreltem, és úgy nem jöttem ki a pénzemből(havi ötvenet kerestem iskola mellett). Ráadásul egy putri volt a ház, és együtt kellett élnem egy hülye vénasszonnyal, és a retard unokàjàval, meg annak a cigány pasijàval, és a vénasszony mindig átkutatta a cuccaimat (volt, hogy pont úgy értem haza, hogy pont a cuccaim között kutatott), beleszólt mindenbe, és elvàrta volna, hogy a cigány unokái után pakoljak/mosogassak.
Köszönöm, én kihagyom ezt a szobabérlősdit. Ha már költözöm, akkor csak garzonba, egyedül, és költözés után rögtön zárcsere, míg ki nem költözöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!