Mennyire nehéz Budapesten XI. kerületben albérlőtársat találni szeptemberben?
Bérbeadóként azt látom, hogy zömében két ember akar max. ennyit fizetni, tehát ebben az árkategóriában nincsen fizetőképes kereslet. Még olyan megkeresésem is volt, hogy 2 diplomás dolgozó fiú 80-90-et akart rezsivel együtt fizetni egy budapesti, lehetőleg belvárosi lakásért. El vagyok képedve.
Szerintem nem lesz hosszútávú bérlőm.
100/fő sok, hacsak nem fullos a pecó.
Azt meg eleve nem értem, hogy miért pont bulizós, piálós, melótlan diák kell neked, és miért nem jó egy dolgozó ember?
Tavaly júniusban adtam ki szinte azonnal a XI.-ben szobát. Én akkor 70 + rezsit kértem (kicsit alámenve a piaci áraknak). Nyáron 80 körül, télen 90 körül jött ki. A szoba felújított, bútorozott és nálam benne van az árban a mosogatószer, papírtörlő, WC papír, tisztítószer. Ezeket mind én biztosítom.
Most fog elköltözni a bérlőm. Most néztem át a hirdetéseket. Most kb a mindenestől 70.000 látszik raálisnak. A 100/fő az nagyon sok, bár ha arra játszol, hogy telítődjenek az albérletek és utána hirdetsz, ki fogják venni 100-ért.
Viszont én sem értem a célcsoportodat. Én is mindig dolgozónak adom ki. Nem csak az életvitelük más, hanem máshogy gondolkoznak. Átérzik az albérletben lakás felelősségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!