Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit lehet kezdeni az ilyen...

Mit lehet kezdeni az ilyen rossz indulatú aljas emberekkel?

Figyelt kérdés

1,5 ève költöztem be egy tanyáról faluba, tanyán èltem 23 èvig, ott is nőttem fel...

Ott ugye nem vtak szomszèdok csak környèkbeliek, nem is nagyon beszèltem velük...

Itt a faluban sajnos körbe vagyok vève szomszèdokkal, nem règ megfogadtam egy helyi kőművest, vakolásra meg egyebek...

Ő azt állítja, hogy a szomszèdaim figyelnek ès azt mondják, hogy nem csinálok semmit...

El járok a szomszèd városba dolgozni, el tartom magam, 3 műszakban melózom, heti 6 napot... Ez mellett mèg itthon nyírom a füvet, háztartási munkák, bevásárlás, stb.

Tegnap is èjszakás vtam ès a kőművesnek nem tetszett, hogy reggel hazajöttem, lefeküdtem aludni... Be szólogatott este, hogy ,,ki aludtam magam??" A ház az èn tulajdonom, a kőművest èn fizetem, komolyan mit lehet kezdeni az ilyen rossz indulatú falusiakkal?

Engem pl nagyon nem èrdekel, hogy ki kit csinál...

2020. aug. 24. 10:10
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ez is Alföld, Szeged mellett...
2020. aug. 25. 19:50
 12/18 A kérdező kommentje:

Jaah, meg ez a kőműves, egyszer el vontatta a kocsim szerelőhöz, vatta új akksim kivette belőle, bele rakott egy totál xart, vehettem utána másikat bele...

Ne mondjuk már, hogy ezek azèrt vannak, mert ,,titkos" èletet èlek.

Ami mèg csak nem is igaz csak szimplán a saját dolgommal törődöm ès lexarom a szomszèdokat, ma sokan így tesznek

2020. aug. 25. 20:10
 13/18 anonim ***** válasza:
25%
Miért, mit vártál a sok Szeged környéki buta paraszttól?
2020. aug. 26. 15:33
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szomszédaid figyelnek, akkor gondolom baxottul ráérnek egész nap a nagy semmire. A kőművest meg elirányítanám a 3.14-es csába.
2020. aug. 28. 08:45
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerelőnek ilyenkor: Te fizetsz, úgyhogy most kapja össze a cuccait és takarodjon kifelé és holnap nem kell jönni! A szomszédnak meg meg kell mondani, hogy nem érsz rá a hülyeségükkel foglalkozni és ne szóljon hozzád soha, semmiért egy szót sem! Ha meg akar szólalni, minden alkalommal mondod, hogy ne szóljon hozzád semmit!
2020. aug. 28. 09:09
 16/18 anonim ***** válasza:
54%
Igen, lehet, hogy jobban jársz, ha tanyára költözöl. Egyrészt mert te azt szoktad meg. Másrészt egy faluban te 30 év múlva is "gyüttment" leszel, aki más, mint az ott élők, hisz "nemrég" költözött ide. Jó esetben a gyerekedet, ha abban a faluban nőne fel, talán már befogadnák.
2020. aug. 28. 09:29
 17/18 anonim ***** válasza:

Fixen megkentem volna a száját.

A lényeg az,hogy ne vegyél tudomást róluk. Semmi sem idegesíti jobban őket,mint mikor látják,hogy nem érték el a céljukat.(Hogy dühös legyél)

Maguk közt is megunják rólad a beszédet,mert nincs eredménye,ő nem akadt ki.

2021. ápr. 6. 00:01
 18/18 anonim ***** válasza:
4-es jól leírta a szegénygőgöt. Szánalmasak.
2021. ápr. 6. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!