Mit lehet kezdeni az ilyen rossz indulatú aljas emberekkel?
1,5 ève költöztem be egy tanyáról faluba, tanyán èltem 23 èvig, ott is nőttem fel...
Ott ugye nem vtak szomszèdok csak környèkbeliek, nem is nagyon beszèltem velük...
Itt a faluban sajnos körbe vagyok vève szomszèdokkal, nem règ megfogadtam egy helyi kőművest, vakolásra meg egyebek...
Ő azt állítja, hogy a szomszèdaim figyelnek ès azt mondják, hogy nem csinálok semmit...
El járok a szomszèd városba dolgozni, el tartom magam, 3 műszakban melózom, heti 6 napot... Ez mellett mèg itthon nyírom a füvet, háztartási munkák, bevásárlás, stb.
Tegnap is èjszakás vtam ès a kőművesnek nem tetszett, hogy reggel hazajöttem, lefeküdtem aludni... Be szólogatott este, hogy ,,ki aludtam magam??" A ház az èn tulajdonom, a kőművest èn fizetem, komolyan mit lehet kezdeni az ilyen rossz indulatú falusiakkal?
Engem pl nagyon nem èrdekel, hogy ki kit csinál...
Jaah, meg ez a kőműves, egyszer el vontatta a kocsim szerelőhöz, vatta új akksim kivette belőle, bele rakott egy totál xart, vehettem utána másikat bele...
Ne mondjuk már, hogy ezek azèrt vannak, mert ,,titkos" èletet èlek.
Ami mèg csak nem is igaz csak szimplán a saját dolgommal törődöm ès lexarom a szomszèdokat, ma sokan így tesznek
Fixen megkentem volna a száját.
A lényeg az,hogy ne vegyél tudomást róluk. Semmi sem idegesíti jobban őket,mint mikor látják,hogy nem érték el a céljukat.(Hogy dühös legyél)
Maguk közt is megunják rólad a beszédet,mert nincs eredménye,ő nem akadt ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!