Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Aki városban/fővárosban él,...

Aki városban/fővárosban él, attól kérdezem: szívesen laksz ott, ahol, vagy inkább kiköltöznél falura/tanyára?

Figyelt kérdés
2020. aug. 12. 20:28
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Egy faluból kiépült kis városban nőttem fel Pest megyében. Suliba Budapestre jártam, fuuh de hogy utáltam akkor, hogy órákat kell utazni, mert egy másik megyéből hamarabb beértem volna szerintem olyan rossz volt a közlekedés.

Nagyon vágytam akkor be a belvárosba, ott éltem a sulis éveim, délutánjaim, ráadásul pici koromban még a BP-en laktunk kertvárosban, azt is nagyon vissza sírtam, amire emlékeztem belőle.

Hát most aztán a belvárosban lakom és annyira elegem van az itteni sok csövesből, meg a hülye utak, tele van kocsikkal, a tömegközlekedés, minden egy trágya, utálom a panelt, gyűlölöm, áthallatszik minden zaj, még erkélyem sincs, nem hogy kert, vidéken legalább volt kertünk.

A boltok közelsége miatt jó a belváros, meg a programok miatt, de amúgy már alig várom, hogy költözzek el innen vidékre.

2020. aug. 16. 01:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!