Aki városban/fővárosban él, attól kérdezem: szívesen laksz ott, ahol, vagy inkább kiköltöznél falura/tanyára?
Videkrol jottem Pestre es itt ragadtam. Falun sose eltem, de sokat voltunk falvakban, tanyan. Akkor mennek szivesen (es kkor biztos), ha az en es a frjem munkaja lehetove tenne a reszben otthoni munkavegzest es legalabb az egyikonknek megmaradna egy fix havi jovedelme, ami nem a termestol/allatoktol vagy ugy az idojarastol fugg. Ha lenne ket autonk, es nem tul nagy tavolsagra korhaz/jo kozepsuli (is). Tehat nehez lenne csak ugy eygszercsak kiugrani a nagyvarosi eletbol. Masik opcio hogy van par milla tartalekunk es egy nehany evre koltozunk tanyara. Aztan majd szepen vissza amikor a gyeekek miatt muszaj.
Harmadik opcio igen ha mar nagyok a gyerekek es en gazdag vagyok akkor megyek falura. Jo nyugdijbol.
Többször gondolkodtam már ezen és nem; sose költöznék falura véglegesen, imádom ezt a várost.
Édesanyám, aki szintén itt él például gyakran álmodozik, hogy milyen jó lenne vidéken lakni, de nekem, komolyan mondom, még a szmog is hiányzik egy idő után, ha nem itt vagyok. :))
Hármassal értek egyet, egyéb nagyvárosokat én is szívesen kipróbálnék, de nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy itt lakom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!