Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Aki városban/fővárosban él,...

Aki városban/fővárosban él, attól kérdezem: szívesen laksz ott, ahol, vagy inkább kiköltöznél falura/tanyára?

Figyelt kérdés
2020. aug. 12. 20:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Én éltem kb 3 évet Bp-n előtte pedig falun. Amikor ott voltam nagyon falura vágytam most viszont vissza mennék BP-re.

Szerintem 1-2 hónap, ahogy meg tudom oldani megyek is!

2020. aug. 12. 21:09
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
3 kicsi gyerek van, a belvárosban élünk, (forgalmas helyen sajnos), azért mert innen a legkönnyebb megoldani a közlekedést és logisztikázni ki merre menjen. Minden nagyon közel van gyalog, viszont az az ára, hogy zajosabb helyen élünk. A terv az, hogy amint megtanulnak önállóan közlekedni a gyerekek megyünk vidékre.
2020. aug. 12. 21:33
 13/21 anonim ***** válasza:
Mindkét terület ismerős már számomra, mert sokat költöztünk, így mindegy.
2020. aug. 12. 22:14
 14/21 anonim ***** válasza:
Budapesten lakom, nem koltoznek mashova Magyarorszagon.
2020. aug. 12. 23:04
 15/21 anonim ***** válasza:
88%

Vidéki városból költöztem Budapestre, amint tehettem, hanyatt-homlok menekültem ki egy kis falucskába.

Azóta is Pesten dolgozok, de őszintén szólva utálom ezt a várost. :(

Mostanában, hogy újra bejárok most érzem, hogy mennyit vesz ki belőlem BP, mikor home office-ban otthon voltam, az volt életem magasan legjobb időszaka ilyen téren... Azóta el vagyok keseredve minden nap, hogy ide kell jönnöm. Koszos, büdös, tele van ürülékkel és gáz emberekkel minden.

Pedig gyönyörű város lehetne, a belvárosban csodálatos épületek vannak, sok a látnivaló, kultúra, stb. de egyszerűen undorító az összkép. :(

Alig várom minden délután, hogy mehessek haza a madárcsicsergős, csendes, tiszta, zöld kis faluba.

2020. aug. 13. 08:44
 16/21 anonim ***** válasza:
Budapesten élek, de nem a belvárosban, szívesen élek itt, nyugodt környéken lakom, és könnyen elérek mindent vagy gyalog vagy tömegközlekedéssel. A belvárosba nem költöznék be, a külváros jó. Falun nem szívesen élnék, legfeljebb agglomerációban, de ahhoz már nem ártana, ha lenne jogsim.
2020. aug. 14. 14:54
 17/21 anonim ***** válasza:
Egyik nagynénéméknek volt nagy álmuk a férjével, hogy majd nyugdíjasan elköltöznek Budapestről a Balatonhoz. Meg is tették, aztán nem jött be nekik az az élet, mert még orvosért is Budapestre kellett utazniuk, úgyhogy nagynéném a férje halála után vissza is költözött.
2020. aug. 14. 14:59
 18/21 anonim ***** válasza:
#16 én örülök, hogy nincs jogsid és nem plusz egy autó ❤️
2020. aug. 14. 16:42
 19/21 anonim ***** válasza:
18-as, autó nélkül nehéz lenne dolgozni járnom a városba, ha kiköltöznék. Viszont mivel a városban élek, a tömegközlekedés nem kényszerít rá, hogy legyen jogsim. Van, ahova viszont sajnos nem jutok el tömegközlekedéssel, mert nem megy oda semmi, ez kirándulásnál probléma, nem tudok bárhova elmenni.
2020. aug. 14. 20:13
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem mennék vissza vidékre, sőt még kertesbe sem. Tudom fura, de ilyen panel proli lettem. Egyedük a tiszta levegő hiányzik.
2020. aug. 15. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!