Aki városban/fővárosban él, attól kérdezem: szívesen laksz ott, ahol, vagy inkább kiköltöznél falura/tanyára?
Én éltem kb 3 évet Bp-n előtte pedig falun. Amikor ott voltam nagyon falura vágytam most viszont vissza mennék BP-re.
Szerintem 1-2 hónap, ahogy meg tudom oldani megyek is!
Vidéki városból költöztem Budapestre, amint tehettem, hanyatt-homlok menekültem ki egy kis falucskába.
Azóta is Pesten dolgozok, de őszintén szólva utálom ezt a várost. :(
Mostanában, hogy újra bejárok most érzem, hogy mennyit vesz ki belőlem BP, mikor home office-ban otthon voltam, az volt életem magasan legjobb időszaka ilyen téren... Azóta el vagyok keseredve minden nap, hogy ide kell jönnöm. Koszos, büdös, tele van ürülékkel és gáz emberekkel minden.
Pedig gyönyörű város lehetne, a belvárosban csodálatos épületek vannak, sok a látnivaló, kultúra, stb. de egyszerűen undorító az összkép. :(
Alig várom minden délután, hogy mehessek haza a madárcsicsergős, csendes, tiszta, zöld kis faluba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!