Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Vannak olyan emberek, akik...

Vannak olyan emberek, akik kiköltöznének velem a kanadai vadonba?

Figyelt kérdés

Eléggé kalandos lenne ott élni. :)

Lenne faházunk, vadásznánk, halásznánk, gyümölcsöket szednénk. Jól élnénk, nyugalomban és békességben, nem bántana senki :)

2016. júl. 10. 17:22
1 2
 1/19 Inessential ***** válasza:
76%
Ehhez szerintem elég jól kéne ismerni a másikat.
2016. júl. 10. 17:26
 2/19 anonim ***** válasza:
68%
Honnan lenne faházunk? Volna vadászengedélyünk? Fiú vagy, vagy lány?
2016. júl. 10. 17:27
 3/19 anonim ***** válasza:

Nos, mégis hogy tervezed?

Mert ugye csak úgy nem lehet kiköltözni. Kellenek engedélyek, vízum, munkavállalási engedély stb..Csak úgy vadászni, halászni sem lehet, mert minden erdőnek, vadonnak megvan a tulajdonosa, és az állatokat sem lehet csak úgy kilőni. Még a vadászathoz is engedély kell. Tényleg, fegyvert hogy szerzel?

Nos???

2016. júl. 10. 17:28
 4/19 Blade Bone ***** válasza:
Én elmennék, de inkább egy tó, vagy folyó mellé, mert szeretem a halat. :D Jaa, meg egyedül mennék, vagy barátnővel, nem több emberrel. Vagy ha mégis, jóbarátokkal.
2016. júl. 10. 17:32
 5/19 Blade Bone ***** válasza:
Egyébként meg vannak csapdák is, azokkal is lehet vadászni.
2016. júl. 10. 17:33
 6/19 anonim ***** válasza:

Kanadában sem lehet csak úgy vadonban élni, egyrészt állatra sem lehet vadászni mindig, csak időszakosan ezt törvény határozza meg. Halászat az belefér meg a faház, és termések szedése.

De Magyar emberként hamar haza jönnénk, hisz nem csak 3 évszakból áll az idény, van ám tél is ami lehet megölne minket.

2016. júl. 10. 17:37
 7/19 Üres tükör ***** válasza:
🙌
2016. júl. 10. 17:40
 8/19 A kérdező kommentje:

Igen, csapdával vadásznánk, ha nem sikerülne fegyvert szerezni és egy nagyobb tó mellett élnénk.

Nekem így elsőre a Lake Winnipeg, a Lake Athabasca vagy esetleg a Great Slave Lake jönnek be, de ez utóbbi már elég északra van a Northwest Territories-ban.

A tó melletti élet már alapvetően megóv az éhenhalástól, mivel mindig van hal, még télen is, csak fel kell törni érte a jeget.

Faházat pedig könnyű építeni, pláne több embernek. Ha pedig már rendesen le lennénk telepedve, onnantól kezdve lehetne gyümölcsöt és zöldséget is termeszteni, amit télre el lehet tenni megaszalva és ehhez hasonlók.

2016. júl. 10. 17:41
 9/19 anonim ***** válasza:
oke , szerintem nézz kevesebb mesét :)
2016. júl. 10. 17:49
 10/19 A kérdező kommentje:

Szerintem meg ne pofázz bele, ha nem érdekel az ötlet. :)

2016. júl. 10. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!