Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Vannak olyan emberek, akik...

Vannak olyan emberek, akik kiköltöznének velem a kanadai vadonba?

Figyelt kérdés

Eléggé kalandos lenne ott élni. :)

Lenne faházunk, vadásznánk, halásznánk, gyümölcsöket szednénk. Jól élnénk, nyugalomban és békességben, nem bántana senki :)

2016. júl. 10. 17:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Jó ötlet de attól nehezebb megvalósítani. :(
2016. júl. 10. 17:54
 12/19 anonim ***** válasza:

Van egy ilyen sorozat a Discovery-n pár hónapja legalábbis volt. Olyasmire gondolsz? Ott egy házaspár és vagy 8-9 gyermeke él így. De nekem egyáltalán nem tűnik fenékig tejfelnek. Sokkal többet kéne "melózni" mint manapság. Hisz mindent neked kell előtermelned. Itthon vagy szocializálódott világunkban meg úgy lett kitalálva a story hogy mindenki egyfélét csinál és így gyorsabban tud zajlani az élet. Ha mindig mindenkinek maga kéne termelje a dolgokat építeni stb, sehol nem tartanánk. Egymásból húzunk hasznot így jutottunk el oda ahova. (most nem a politikai meg egyéb baromságos gondolatokra okot adva írom ezt), hanem hogy nekem elég naponta csak a magam dolgával foglalkozni, így marad időm másra, hobbira. A vadonban reggeltől estig melózol..

Persze elhiszem hogy valaki erre vágyik. Annyi féle embert láttam már hogy semmin sem lepődöm meg. :D

2016. júl. 10. 18:00
 13/19 anonim ***** válasza:

Én mennék örömmel,de lehetetlennek tűnik megvalósítani...:(

19/L

2016. júl. 10. 18:06
 14/19 anonim ***** válasza:
Azt hiszem Te inkább Alaszkára gondolsz! Kanadában kevés ilyen lehetőség van, mert szinte azonnal nyakoncsípnek a vadőrök és visszatessékelnek a legközelebbi városba. Alaszka inkább! Prémsapkád már van? Persze, én benne lennék ha lenne elég pénzem oda utazni, lenne megfelelő felszerelésem és tudásom (mert ugye nem minden ehető ami vadon terem, ezt meg kell tanulni).. eg még ugye a nyelvet is kell tudni, hogy vízumot tudjál szerezni... Javaslom a Mátrát van éppen elég hegy...
2016. júl. 10. 18:07
 15/19 anonim ***** válasza:

Ne felejtsd ki a jelentkező legyen gazdag, mert a letelepedési engedély, ami ugye nem vízum már, hanem zöld k.tya, a napi megélhetési kvóta a számlán, na persze a Kanadai Kormány részéről sem olyan könnyű a bejutás. Vannak igen furcsa hihetetlen törvényeik a kanadaiaknak is. :D

A hegyekbe ja békésen éltek majd, de előtte menjetek önvédelmi tanfolyamra farkasok, medvék és pumák ellen. Nem árt építőipari szaktudás is ahhoz a faházhoz, és alapanyag, ami nem lesz olcsó. A növénytermesztés sem olyan Kanadában, mint nálunk. Lol. Örülhetsz, ha lesz termés vagy beérik.

Vagy mindent te fogsz fizetni a jelentkezőnek is? :)

2016. júl. 10. 18:07
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyjából olyan házban nőttem fel amit a természet vett körül, volt két család megélhetését is biztosító háztáji gazdaság, fúrt és ásott kút, tehát csak a villanyért kellett fizetnünk. Egyik rokonom a mai napig egy eldugott kisalföldi tanyán él. Megtermel magának mindent.

Az tényleg igaz hogy több a munka, de valahogy mégis boldogabb és egészségesebb az ember ha nincs ébresztőóra, nincs másoknak való megfelelési kényszer és nincsenek befizetési határidős sárga csekkek. Meg azt is szerettem/szeretem hogy évi 365 nap szabadság van és ha el akarok utazni valahova akkor nem tartozom a főnöknek bejelentéssel mert nincsen.

2016. júl. 10. 18:18
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak az állatoknak és a növényeknek tartozol bejelentéssel, mert őket neked kell etetni, itatni, gondozni.
2016. júl. 10. 20:13
 18/19 anonim ***** válasza:

Észak-Dakotára gondolsz?

Indián akarsz lenni?

2016. júl. 10. 20:51
 19/19 anonim ***** válasza:
Egy magyar tanya nem jó?
2016. júl. 11. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!