Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A kiadó lakások felében miért...

A kiadó lakások felében miért csak DIÁKLÁNYOK jelentkezését várják?

Figyelt kérdés

Ma felhívtam 2 embert kiadó Szegedi lakással kapcsolatban mert most kezdem az egyetemet és közölték velem, hogy csak és kizárólag lányok jelentkezését várják.

Leszarják, hogy én mennyire vagyok bulizós, mennyire tartok rendet magam körül, azért mert egy f*sz lóg a lábam között nem lakhatok ott.

Őszintén mi a különbség köztem és egy lány között?

2020. aug. 11. 19:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
2%
Ha nekem lenne kiadó lakásom, már nem azért, de én is csak lányoknak adnám ki...
2020. aug. 12. 22:36
 12/18 anonim ***** válasza:
86%
Túl sok amcsi filmet néznek az emberek. Ott mindig az egyetemista fiúk csapják szét a lakásokat, rendeznek orgiákat, a lányok meg rendmániások. szal sztereotípia.
2020. aug. 15. 13:28
 13/18 anonim ***** válasza:
17%

"Én is ezzel szenvedtem az elmúlt hónapokban. Május óta próbáltam egy szobát találni egy holland városban"

Nocsak, nocsak, akkor mégsem "a magyarok" a kirekesztőek.

2020. aug. 18. 11:59
 14/18 anonim ***** válasza:
77%

ma 11:59

Egyérszt szerintem senki sem szidta a magyarokat, másrészről hozzátartozik az igazsághoz, hogy a kontinens legsűrűbben lakott részéről beszélünk. A szobákra amikre jelentkeztem átlagosan 130 másik ember is jelentkezett. Ezekből választottak ki kb 10 embert, akivel utána beszélgettek is. Teljesen más, mintha lenne egy szegedi szoba, amire összesen jelentekznek 15-en.

2020. aug. 18. 14:42
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

#7 Mindenki annak adja ki a saját lakását, akinek akarja, olyan kritériumok szerint, ami neki tetszik (feltéve persze, ha talál ezeknek megfelelő bérlőt).

Egyébként 3 okot tudok elkülöníteni:

1. Ugyebár ami sokaknak kézenfekvő, hogy valamilyen szexuális szolgáltatást várna el/kap is a férfi bérbeadó. Biztosan jelen van ez is, de szerintem elenyésző mértékben.

2. Sokan azt hiszik, hogy a lányok tisztábbak, jobban ügyelnek a rendre, kevésbé lakják le a lakást. Ez egy nagy hülyeség, ez a dolog abszolút független a nemtől. Viszont ez az ok felelős az ilyen hirdetések nagy részéért.

3. Ha már van lány lakó a lakásban, akkor ő valószínűleg nen szeretne maga mellé egy vadidegen férfit lakótársnak (persze nyilván van, ahol ez nem okoz problémát), a bérbeadó pedig ez alapján keres bérlőt.

2020. aug. 21. 00:07
 16/18 anonim ***** válasza:
23%
Egyszer volt egyetemista fiú albérlőnk (azelőtt lányoknak adtuk ki), a lányokkal soha semmi probléma nem volt, ellenben a srác három hónap alatt olyan szinten lelakta a lakást, hogy hihetetlen (dohányfüst szagú lett minden, cigicsikkek a kanapé alatt, pedig eleve tisztázva volt, hogy bent nincs cigizés,az ágytakarót kb. lábtörlőnek használta, az új ágymatrac tele volt gusztustalan foltokkal, a mikroba bele volt égetve valami car, a tűzhely csöpögött a zsírtól, a zuhanyfülke és a wc tiszta retek, alig lehetett kitakarítani, a padló koszos, szemét mindenhol stb...). És ezt nem túlzásból írom. Tisztában vagyunk vele, hogy nem minden fiú ilyen, de sajna elég volt egy ilyen tapasztalat, hogy ezután csak lányoknak fogjuk kiadni, mert nem akarunk rizikózni. Ja, és a srác tök szimpatikus volt , igényesnek tűnt a bemutatkozásnál...
2020. szept. 15. 12:01
 17/18 A kérdező kommentje:
És ha a következő lány csinálja ezt, akkor nem adjátok ki senkinek?
2020. szept. 15. 12:03
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ugyan erre gondoltam hogy mi van ha egy lány csinálja ezt ezután? Nem adjátok ki senkinek?

Vajon ha mondjuk az előző bérlő lány lett volna és az bombázza le a lakást akkor csak fiúknak adjátok ki?

2020. szept. 15. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!