Zalaszántón, ahogy a sztúpa fele megy az ember, az út jobb oldalán miért vannak üres házak, azok magánszemélyeké vagy szervezeté?
Figyelt kérdés
Azok eladó házak vagy néha laknak abban?2019. júl. 13. 20:20
1/8 anonim válasza:
Nem tudom hogy egyre gondolunk de tudtommal a keszthelyi (?) önkormányzaté, és önkormányzati bérlakások lesznek. Azaz odapaterolják tesóékat nehogy a városba rontsák a levegõt.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom én sem, hogy ugyanarra gondolunk-e?!
Ezek a házak szerintem már évek óta ott állnak. A házak szépek, a környék kicsit gazos, de jó helynek tűnik.
Amikor arra jártam - és az nem most volt - ki volt írva, hogy "fegyverrel őrzött terület" - vagy valami hasonló.
Gondolod, hogy ugyanarról beszélünk? Próbálok képet keresni...
2019. júl. 15. 17:17
3/8 A kérdező kommentje:
Megnéztem a térképen. Bazsi felől, ha közelít az ember Zalaszántó felé, Szent Vendel szobra utáni első leágazás jobbra. (Fényképeket nem találtam.)
Te erre a helyre gondoltál a leírtak alapján?
2019. júl. 15. 17:25
4/8 A kérdező kommentje:
2019. júl. 15. 17:33
5/8 anonim válasza:
Ja hát ezek németek meg osztrák nyugdíjasok nyaralója. Vagy sokszor telelõje. A környék tele van ilyenekkel nézz körül Cserszegen.
6/8 A kérdező kommentje:
Oké! Nagyon köszi a választ! :-) Örülök, hogy írtál! Már régóta érdekelt.
2019. júl. 15. 17:45
7/8 anonim válasza:
Tévedés. Üresen állnak évek óta. 1-2 éve az MBVK árveréses oldalon fent voltak valamilyen Kft. volt a tulaj, de akkor nem szerepeltek az ingatlannyilvántartásban, mint épületek. Az akkori fejleményeket visszanézheted, ha érdekel.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Próbáltam megkeresni azon a honlapon, de nem sikerült. Röviden le tudod írni, hogyan keressem meg?
2019. júl. 17. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!