Mit lehet tenni, ha a szomszéd gyereke sír és emiatt nem tudok tőle aludni, mert áthallatszik? (A füldugó nem opció, mert akkor nem hallom az ébresztőt és elkések)
Ablak becsuk. Mindenhol.
Fuldugo.
Rezgos karora ebresztes.
Meg lehet érteni a kérdezőt, azért megdöbbentő némely válaszoló cinizmusa...
De hát sajnos másfajta, keményebb zajok is előfordulnak társasházakban, meg családi házakban is, sajnos teljesen zajmentes élet nincs. Kit mi zavar jobban, vagy kevésbé, egyénfüggő. Meg egy nagy adag szerencse kérdése, kik élnek közvetlen környezetedben.
"Arról nem is beszélve, hogy ilyenkor a szülők vannak kétségbeesve leginkább, hogy mégis mitől ordít folyamatosan és miért nem nyugszik meg, szóval ha ez vígasztal, nekik szarabb éjszakájuk volt."
Nem, nem vigasztal, képzeld el! Attól, mert ők nem tudnak dögleni a gyerek miatt, attól miért kellene nekem felkelni a gyereksírásra? Ők vállalták egyébként, nem én.
"Füldugóban alszom 10 éve!Még sose aludtam el..."
Tapsold meg magad akkor.
Imádom, hogy a sok gyerekimádó lepontoz. :)
Nem tudom, ők mit szólnának, ha egész éjjel nem bírnának aludni tőle.
"Szerinted az anyukának jó ,hogy sír???"
Anyukának volt beleszólása abba, hogy bömböljön-e egy gyerek egész éjjel mellette.
A kérdezőnek nem a saját döntése.
Kérdező, én sajnállak. Nálunk is nemsokára születik gyerek a szomszédban, már előre depressziós vagyok. :((
Én is a füldugót ajánlom, a rezgős ébresztőt és az önfegyelmet (hogy ne aludj vissza miután kinyomtad).
Sajnos mást nem igazán lehet tenni. :(
Sajnos a tàrsasházak ilyenek
Nekem volt siro gyerek szomszédom 3 évig
de visszasirom a gyereket...
Valahogy tudtam hogy nem direkt csinálja,gyerek
de jelenleg felnott nem normalis szomszedom van aki uvolt egesz nap,ejjel is,hangosan nyög a nő,es amikor szolsz még ő vágja rád az ajtót.
Szivesen cserélnék veled😄Én az ilyen leszarom embereket nem birom elviselni
egy gyerek más,idegesito szar de nem direkt akar idegesiteni sem az anyuka sem a baba.
Nem csak te,más szomszéd se alszik.
Ha ennyire nehezen viseled szerintem keress másik lakást
mert ez sajnos 2-3 évig menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!