Albérlet, szomszédból MINDEN EGYES szó áthallatszik, reggelig pofáznak, képtelen vagyok pihenni tőlük. Mit lehet tenni?
Hát túl vékonyak a falak, akkor csak hangszigeteles. Ha nem övültenek, akkor ők semmi rosszat nem kővetnek el.
Hangszigeteles, füldugó, költözés.
Én bárhol laktam ugyanez ment, valahogy mindig kifogom az olyan deviáns állatokat akik képtelenek emberi módon létezni. Változó kinél mi működik, volt akinél elég volt szólni időnként, volt akinél csak a füldugó és volt akinél nekiálltam Battlefieldezni max hangerőn hajnalig.
Vagy volt olyan szomszéd, aki konkrétan dübörögve járt. Mintha direkt verné a lábát a padlóhoz, remegett bele a ház. Olyankor nekiálltam én is a falon dübörögni 1 órán keresztül az ő ritmusában, idővel érdekes módon elmúltak a hangok...
Jelen esetben nem a szomszédok az állatok (bocs az állatoktól), hanem azok, akik tervezték a házat. Kötelezném őket arra, hogy életük végéig ilyenben lakjanak.
Hangszigetelés (bérbeadóval beszéld meg) vagy költözés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!