Zajonghatnak bosszúból éjszaka a lépcsőházban lakó szomszédok, mert az egyik családtagom egy betegség miatt zajos, és nem tudjuk elhallgattatni, és ez áthallatszik?
Egy másik családtagom említette, hogy volt, aki már kérdezte, emeletekkel alattunk, hogy ki kiabál nálunk. Nem tudjuk elcsendesíteni, a gyógyszereit random szedi, és random változik a hangulata, és gyakran kiabálva beszél, napszaktól függetlenül.
Időnként én nem tudok rendesen aludni, mert éjjel valahonnan a lépcsőházból hallom, hogy bömböltetnek valami zenét úgy, hogy másnap munkanap van.
Én pedig vagy egyik vagy másik miatt mivel keveset alszom, kialvatlan vagyok és figyelmetlen.
Hamarosan költözöm egyébként, de időbe telt, mire lett hova.
Ebben az esetben te sem szólhatsz.
Használj füldugót, nekem sokat segít.
Gondolom a kedves szomszédok/lakók is szépen tönkremennek. Így akarnak megszabadulni tőletek és újra nyugisan élni.
Ha csak te költözöl akkor megoldódik úgyis a problémád, ha a családoddal együtt költözöl írd ki a dátumot és, hogy addig legyenek megértőek stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!