Igaz az,hogy több vidéki településen kedvesebbek,barátságosabbak az emberek mint Budapesten?
Én egy ici-pici faluból jöttem. Bennem is élt az a sztereotípia, hogy a budapestiek bunkók, ilyesmi.
Aha, persze....:D
Tök kedves szomszédaim vannak, ha beteg vagyok, almáspitét sütnek, állandóan van kivel traccsolni, az utcán is, a közértben is, a plázákban is, a vásárlók, eladók, sokkal lazábbak, kedvesebbek, hamarabb lehet akár csak 2 kedves szóra embert találni. A hivatalos ügyeimet is jobban rendezem, mert az irodisták sokkal lazábban kezelnek dolgokat, nincs az az akadékoskodás.
Jó, én a budai oldalon élek, egy drága környéken, a pesti oldalról nem tudok nyilatkozni, de nem hiszem, hogy nagy átlagba másabbak lennének az emberek.
Vidéken meg mi volt? Ha te épp új cipőben jelentél meg, már ment a sutyorgás, eg a saját kertedből valamelyik szomszédod ellopta a kerti eszközöket. A szomszéd meg állandóan azt nézte, hogy mivel bacogathat....
Bp-n lakásban és kertes házban is éltem, tehát van miből merítsek példát. Erről ennyit.
6
Nyilván, itt egy lakás 15M-től kezdődik, vidéken meg azért kapsz egy átlagos putrit 2 millióért
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!