Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért nem tudnak a szomszédok...

Miért nem tudnak a szomszédok összebarátkozni egy társashàzban?

Figyelt kérdés
Korban nagyjából hasonló,kisgyerekes családok vagyunk. Mindenki zárkózott és elfogódott. A gyerekek pedig szeretnek együtt játszani.

2020. júl. 15. 20:39
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Igen. Valakinek elég barátja van. Valaki meg nyitni akar.
2020. júl. 15. 22:03
 12/25 anonim ***** válasza:
88%

Már miért kéne barátkozni társasházban? Nem én választom a szomszédaimat, úgymond kényszerből lakunk egymás mellett. Max. köszönök, oszt csókolom. Vannak barátaim.

Kiráz a hideg az amcsi filmektől, ahol az új szomszédnak visznek sütit, pedig nem is ismerik. Brrr.

2020. júl. 15. 22:36
 13/25 anonim ***** válasza:
20%
Sajnos a XXII. században már csak homályos távlat, hogy az emberek, akik egy helyen élnek, azok életközösségeket alkotnak, kalákában segítenek egymásnak oda-vissza. Faluhelyen, kissebb városokban még működik. A korszellem és a technológia szülte elidegenedés az okozója. Mindenkinek van valami (látszat)tevékenysége otthon, nincs idő soha semmire, így csökkent az igény az emberi kapcsolatokra.
2020. júl. 15. 23:54
 14/25 anonim ***** válasza:
Hoppá, megcsúszott egy római egyes.
2020. júl. 15. 23:55
 15/25 anonim ***** válasza:
36%
#13 miért kéne idegenként viselkedni, amikor jó szomszédnak lenni kevésbé fárasztó?
2020. júl. 16. 08:10
 16/25 anonim ***** válasza:

Mi sose barátkoztunk,egyébként is ritkàn volt olyan szomszéd akivel nem volt probléma.

Jelenlegi lakàsunk 4 lakàsos tàrsasház

A mellettünk levönél àllandoan üvölt a zene

Az alattunk levök nagyon hangos életet élnek,àllandòan zajonganak,hétvégente jönnek a haverok,megy az orditozas...

Az also srégen meg egy kamera.Mindig figyel,mindent tud mindenkiröl raadasul ketszinü dög.Volt h nekünk panaszkodik masik szomszedrol,5 perc mulva már annak a seggét nyalja

Nah,én ebböl nem kérek.

Köszönni köszönünk,ha megállitanak valamiért beszélünk pár szot,atvesszük a csomagokat ha nincsenek otthon de szerintem ennyi elég is

2020. júl. 16. 08:31
 17/25 anonim ***** válasza:
55%
Biztos hogy nem barátkoznék szomszéddal, nem is értem miért kéne...
2020. júl. 16. 09:06
 18/25 anonim ***** válasza:
79%

A barátaimat magam választom, a szomszédaimat (sajnos) nem. Nem fogok velük barátkozni.

Amúgy is általában ki nem állhatják egymást az ilyen társasházi szomszédok, mindegyiknek van valami idegesítő dolga (hangos zene-TV, kiabálás, gyereküvöltés, kutyaugatás, hangos barkács, stb.), egymásnak jópofiznak, a hátuk mögött eg kibeszélik őket meg a legszívesebben a pokolba kívánnák őket.

2020. júl. 16. 09:18
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a ket lepes tavolsag onvedelem. Mert vannak egyoldalu kapcsolatok. Regen a szomszedolas intezmenye azt jelentette, hogy becsongetett Pirike, es betelepedett hozzad. Ha kellett, fozott veled, vagy a tevet is nalad nezte. Ha ez szelsoseges is, baratsagosan beszelgetni is lehet, de atlepni a hatart veszelyes. Egymas nyakan lakva terhes lehet egy csaladi baratsag, ami kesobb nem az, de ugyanugy mindenki egymas nyakan el.
2020. júl. 16. 12:14
 20/25 anonim ***** válasza:
Miért rosszabb az én 17-es válaszom, mint a többieké akik nem akarnak bratyizni a szomszédokkal? :D
2020. júl. 16. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!