Falusiak? Ti hogy viselitek a pletykákat? Ráadásul amikor direkt elterjesztenek n.igaz dolgokat rólad?
Nem igazán szokott érdekelni,de nem is hallottam még vissza igazán semmit.
Könnyebb felvenni egy papucsot,mint a bolygót szőnyeggel leteríteni...
20 éve költöztem falura, egyedülálló, egyetemista gyerekkel és a 82 éves édesapámmal.
- Akkor qrváztak, mert szerintük elcsábítottam a szomszéd gyomorvérzéses, fogatlan, büdös, nős asztalost.
- Majd kitalálták, hogy azért alszom ebéd után, mert alkoholista vagyok és kialszom a délelőtti piálást
- Egy kolléganőmnek 1/2 évre bérbe adtam a melléképületet, ameddig a házához hozzáépítettek egy szobát a fia részére és felújították a házát. Ekkor természetesen leszbikus voltam.
- A fiam elvégezte az egyetemet, lett jó munkahelye, jól keresett, természetesen maffiózó. Napi 12 órákat dolgozik, lefogyott, biztos kokós.
Mindezt úgy, hogy heteroszexuális, antialkoholista és ma már többszörös nagymama vagyok.
Az egész egy szomszédasszonyomtól indult, akit soha egy hanggal nem bántottam, nem voltam a lakásában, ő sem nálam.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak, nagyjából mindegyik sztorin egy negyedórát dühöngtem, utána tojtam rá.
Mindenkivel udvarias vagyok, köszönök, szívességeket teszek, de megtartom a 3 lépés távolságot.
Mi az a "n.igaz"?
Ezt úgy írják, hogy "nem igaz" vagy valótlan.
Nem értem ezt a lustaságot. Az "n." egy karakterrel kevesebb a "nem"-nél. Nehezére esik valakinek ezt kiírni? Nincs karakter limit, nem SMS ez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!