Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintetek mi kell ahhoz,...

Szerintetek mi kell ahhoz, hogy egy chat program vagy egy új közösségi oldal elterjedjen?

Figyelt kérdés

Pl. én ismerek egy tök jó chat programot, de alig használja valaki. De csak miattam kb. senki nem fogja használni a barátnőmön kívül. Szóval a kérdés 3 alkérdéssel is kibővíteném.

1) Mi kell ahhoz, hogy barátaimat meggyőzzem a használatáról?

2) A chatprogram fejlesztőinek mit kellene tenni?

3) Ha én fejlesztenék ki chat programot, mivel tudnám elérni, hogy minél többen használják? Netán valami szuper újdonsággal?

2016. ápr. 14. 15:02
 1/4 Dongaben ***** válasza:

1.) Egyszerűen meg kell kérni őket, hogy tegyenek egy próbát vele.

2.-3.) Nehéz lenne "überelni" a népszerű chat programokat. Én inkább egyszerű, felhasználóbarát felületet adnék neki, amit tényleg bármilyen antitalentum is tud használni.:D

2016. ápr. 14. 15:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Pl. ismerek olyat, amire kb. fél perc regisztrálni, mert a telefonszámodat kell megadnod, keresztneved, vezetékneved és baromi egyszerű használni. De akiket kérek nem teszik fel, mert nem látják az előnyét a többihez képest. Egyik előnye, hogy titkosított csatornán történik, másik, hogy minden platformra létezik és nem foglal sokat. És jó használni.
2016. ápr. 14. 15:36
 3/4 anonim ***** válasza:

És mint felhasználó, milyen előnyöd származna belőle, ha telepítenéd?

Mindent a felhasználó szemszögéből kell nézni.

2016. ápr. 16. 22:19
 4/4 anonim ***** válasza:
inkább adom meg az email címem mint a telefonszámom. Engem ne hívosgáljon semmilyen teleshoppos ügynök, eleget szívok a spam-ek letiltásával.
2016. ápr. 17. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!