Ha valaki elterjesztette rólam, hogy félek tőle, akkor mit csináljak?
Egy gyerekkel összebalhéztam, egy szórakozóhelyen, majd odáig fajult a dolog, hogy kihívtam egy bunyóra. De később elgondolkoztam a dolgon, hogy milyen okból balhézok, mikor jólérezni jöttem magam, plusz ha az edzőm tudomására jut, hogy termen kívül verekszem, akkor kiteszik a szűröm(boxklub). így visszamentem a gyerekhez, és elnézést kértem tőle.
Viszont ez így teljesen úgy jött ki, hogy beijedtem, és a csávó el is kezdtem terjeszteni, hogy bexartam tőle...
Emiatt írtam neki messengeren, hogy szívesen kiállok ellene egy baráti bunyóra, de nem válaszol. Ha meg megkeresem élőben egy ilyen piti dolog miatt, akkor megint én leszek hülyének nézve. Eléggé sérült az egóm, illetve nagyon sok ember most egy idiótának néz, és nemtudom hogy tudnám visszaállítani az imidzsem.
Szép példája annak ha valaki elcseszi.
Ha tovább terjeszti rólad, hogy beszartál tőle, leirhatod, hogy szar élete lehet ha csak erre tud koncentrálni.
Pl. Simán körberöhögném, de ez én vagyok.
Egy edző se tesz ki ilyesmiért. Sőt azt sem ismételgetik, hogy csak a termen belül lehet használni.
Ha bunyóról mesélsz, röhögnek, és még megveregetik a vállad...
Szóval aki ilyesmiket írogat, még nem találkozott edzővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!