Miert felek az emberektol?
Figyelt kérdés
Felek hozzajuk beszelni regen sokan csufoltak piszakltak lehet h ez lehet az oka foleg a szememmel mert neha be kandzsitok :( es felek ismerkedni is igy hulyeskedni jo akiket ismerek kozel allnak hozzam toluk nem de akiket annyira nem es probalnak hozzam kozelrdni nem igazan szeretek veluk beszelni szerintettek hogxan valtoztassak ezen???szeretnek ismerkedni de felek h le neznek vagy valami ilyesmi 23/N2019. okt. 30. 23:49
1/4 A kérdező kommentje:
El irtam ***
2019. okt. 30. 23:50
2/4 anonim válasza:
Hát, aki szimpatikus, azzal elegyedj szóba, miért bántana, aki meg nem szimpatikus, azzal nem.
3/4 anonim válasza:
Engem is piszkaltak és csufoltak, és egyre kevésbé akartam emberekkel beszélni és még dadogtam is meg osszeakadt a nyelvem, és így az h bnőm szerezzek közel volt a 0 de erőt vettem magamon és a maganybol és depresszív dolgaimat mag alá gyűrve fejest ugrottam a dolgok közepe. Vagy is kimozdultam a komfort zonambol, olyan dolgokat csináltam ami általában nem. Persze csak lassan és mértékkel. Majd lett valaki aki támogatott és már is kevésbd éreztem magam kívülállónak, mert h ugye már nem voltam egyedül. Sajnos a dolog hamar lecsengett és rosszul végződött. És most ismét csak merengek magamban egyedül :/. Lényeg h kimozdulj a komfort zónába bármennyire is nehéz. De neked ez probléma? Már mint h nem szeretsz beszélni random emberekkel? Az emberek barmiert lefognak nézni ha sapka van rajtad azért ha nincs azért. Ez ellen nem tehetsz sajnos. H gondolod dumalhatnank f/26
4/4 hírnök válasza:
"Ha bántanak, azért teszik, mert tudják, hogy sokkal jobb vagy náluk"
-Atlantisz gyermekei c. film. (szeretettel ajánlom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!