Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miert felek az emberektol?

Miert felek az emberektol?

Figyelt kérdés

Boltba menet azon rettegek hogy nehogy ismerosel talalkozzak pl. Tanarral vagy barkivel akit kicsit is ismerek. Ha esetleg osszefutok vele akkor rettento szorongas tor ram es igyekszem barmi aron kikerulni.

Nem merek megszolitani embereket. Iskolaba sokszor nem megyek mert felek a felelestol es irritalnak az emberek akikkel ossze vagyok zarva. Egyszeruen rossz erzes tör ram ha beszelnem kell masokkal. Ha megis elkerulhetetlen akkor verni kezd a szivem,ėg az arcom es nem tudok figyelni. Rendszerint nagyobb kozossegbe erzem magam nagyon rosszul amikor rám figyelnek. Ha elorre tudom hogy szerepelnem kell masok elott akkor mar napokkal elotte izgulok es vegul elmulasztom.Buliba jol erzem magam mert olyankor senki se foglalkozik velem. Elofordult mar hogy alkohollal oldottam magamat. Bulizni is csak ittasan tudok.

Eleg sokat piszkaltak regebben mert furán nezek ki,furan beszelek, viselkedek stb. Sokszor belemkotottek az utcan is. Sokan atvertek. Mindig olyanokkal voltam korulveve akik nagy szajuak es szemetek.En vilag eletembe csendes voltam es erzekeny. Nem tudom, hogy kit tegyek. Ez hasonlo ahhoz mint amikor valaki fel a pokoktol es tudja hogy par meterre ott lesz egy es ezert kikeruli. En ugyanigy vagyok a tarsas helyzetekkel.

2014. jan. 20. 14:47
 1/4 A kérdező kommentje:
17 eves fiu vagyok.
2014. jan. 20. 14:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezt a szöveget akár én is írhattam volna. 20/F
2014. jan. 20. 17:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Szociális fóbiás vagy. Én is az vagyok, pszichoterápiával és ESETLEG, de nem feltétlenül gyógyszeres kiegészítéssel lehet segíteni a problémán.
2014. jan. 20. 17:46
 4/4 A kérdező kommentje:

Ės a pszichoterapia hogy segit ezen?

Mit csinálnak ott velem?

2014. jan. 20. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!