Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ez a 2 lakás közül melyiket...

Ez a 2 lakás közül melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

Régóta keresek lakást, mert alagsori/pince szerű lakásban vagyok, és a felettem levő földszinti lakásban lakó kisgyerek szaladgálása borzasztó mértékben áthallatszik, ez a dübörgés kezd rámenni az idegrendszeremre.

Hónapok után végre 2 igen választ kaptam szinte egyszerre, és nem tudom melyiket válasszam.

"A lakás": 3 km-re a munkahelytől, földszinti lakás, nagy lakóházban (további 10-12 lakással), állítás szerint a fenti lakó csendes. A lakás jó állapotú.

"B lakás": 24 km-re a munkahelytől, emeleten levő lakás nagy erkéllyel gyönyörű kilátással. Ez kétcsaládi ház, szóval a tulaj lakik alattam, de viszont nekik van 2 gyerek, az egyik 2 éves állításuk szerint hangos tud lenni, hisz gyerek.

"A" lakás picivel drágább, de ugye az simán visszajön a spórolt benzin miatt. Jelenleg 37 km-re vagyok a munkahelytől szóval távolság tekintetében mindkettő előrelépés. Na most a kérdés az, hogy a csodálatos és nagyon fontos erkély miatt bevállaljam-e a nagyobb távolságot és hangoskodó gyerkőcöt, de szerintem azért lentről a hang nem jön fel annyira zavaróan mint a mostani helyzetben.

2020. jún. 20. 23:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%
ne a km-t nézd hanem, hogy mennyi idő az út, mert ha 24 km dugóban lehet napi 2 óra utazás is, de ha pl nagyrésze autópálya akkor meg kb 15 perc :)
2020. jún. 21. 10:07
 12/15 anonim ***** válasza:
55%

Nem könnyű döntés. Pont múlt héten néztem meg unokahúgomék nemrég vásárolt lakását. Társasházi lakás, hát én egyből beleszerettem az erkélybe:)

Te esetedben viszont, ha hangos a gyerek... :(

2020. jún. 21. 10:56
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha jól értem bérelnéd a lakást, nem megvennéd. Gyanítom azért laksz bérleményben, mert nincs pénzed egyelőre sajátra. Újabb ok a 3 km-re lévő lakás mellett az, hogy oda nem kell autó. Akár gyalog is bejárhatsz a munkahelyedre vagy csak odafele gyalog, haza tömegközlekedéssel. Ha nem kéne autót fenntartanod, hamarabb lehetne saját lakásod. Ha pedig időnként kéne autó nyaralni menni vagy rokonlátogatóba, ilyesmi, akkor bérelhetsz egyet arra a néhány napra.
2020. jún. 21. 16:49
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is várj még. Vagy ha szeretsz sokat utazni és nem zavar, hogy annyi idő elmegy vele akkor a B.
2020. jún. 24. 15:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Melyiket választottad végül?
2020. aug. 6. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!