Ti melyiket választanátok? Álmaim lakása vidéken, vagy egy kicsi, régi lakás álmaim városában?
Nincsenek túlságosan nagy igényeim, álmaim lakása egy újépítésű lakóparkban egy lakás, aminek én vagyok az első tulajdonosa. 1 szobás ("hivatalosan" 2 szobás, tehát külön van egy hálószoba), és minimum 5 nm-es erkély, de minél nagyobb az erkély, annál jobb. Álmaim városa meg Budapest, születésem óta itt élek, és itt is szeretnék, csak a belvárosban. Nagyon szeretem, nem szeretnék vidékre költözni.
Viszont nagyon nagy különbségek vannak árban. Leginkább Győrben találtam feleannyiért lakásokat, mint Budapesten. Budapesten, amit az előbb leírtam, 45 millió körül van, Győrben 26-ért láttam, és ott ráadásul 10 nm-es erkéllyel. Azért a pénzért Budapesten vagy egy kicsi garzonlakást tudnék venni (bár az sincs 30 millió alatt, újépítésűből), vagy egy használt panelt.
Hát nem tudom, szerintem megbánnád, hogy eljöttél Budapestrõl a leírtak alapján.
Gondolj bele mennyi vidéki adja el a házát, és költözik inkább pestre.
Nem véletlenül...
És Győrben lenne munkád?
Család, barátok mind Budapesten?
Mi házba költöztünk a Dunakanyarba.
A városban akkor éri meg lakni ha nagy lakásod van vagy szintén kertes ház. Egyéb esetben szerintem rabszolga feeling, főleg ezek az újépítésű lukak.
Szerintem VAGY vidéki HÁZ a Város peremén vagy környékén, vagy egy nagy lakás a városban de leginkább a belvárosban.
A külváros szintén nem egy dzsádzsóládzsó környék hogy az ember a seggét verje hozzá, hogy "hű a városban lakom". :D
Én mindig is imádtam a nagyvárosi életet, de mert kertesházban lakhattam ott is. Lakásban is lehúztam 6 évet, de még az ellenségeimnek sem kívánnám...
Mire odajutok, hogy lakást vegyek, kamionsofőr leszek, szóval tök mindegy, hol lakom, havonta egyszer kell bemenni a telephelyre, azt annyi. :D De az összes barátom, meg családtagom Budapesten lakik, ide köt minden.
#5: Kertesházban lakom és utálom. Semmi pénzért nem vennék a saját pénzemből is házat, utálom, nekem nem kell kert. Nagy lakásra sincs szükségem egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!