Ti melyiket választanátok?
Nem tudhatjuk mi a helyes döntés. Azt tudom leírni, amit én tennék a saját helyzetemben, a saját életemből kiindulva.
Természetesen szeretnék egyedül élni, függetlenül a szüleimtől. Külföldre nem mennék, Budapest meseszép város! DE! Én tanulnék legalább valami szakmát. Ennek az országnak szakemberekre van szüksége és egy két éves képzés nehogy már problémát okozzon. Nem olyan sok idő az.
Szóval mivel itt vannak barátai, barátnője, Derby-be meg a szülei akarnak menni, ő ezek szerint nem... tudni fogja ő hogyan kell döntenie.
Mennék ki a szülökhöz ha nem szeretnék továbbtanulni.
Azért mert ott sokkal könnyebben tudnék önállosodni. Baratok lesznek ott is .
"Tovább tanulni nem akar." De legalább szakmát szerezzen, mert ha akar sem igen tud majd módosítani!
"Vendéglátós, vagy gyári munkát akar majd keresni." Ezzel nagyon beszűkíti a lehetőségeit.
Külföld: Idegennyelvet tanul, jó szociális háló, kiszámítható és ügyfélbarát közigazgatás, jó egészségügy. Barátok, barátnő lesz ott is. Melósként egyértelműen kint lesz jobb.
Itthon: Barátok, barátnő, rokonok. Alacsony fizetés. Széthulló szociális háló. Rothadó egészségügy. Bürokratikus közigazgatás.
Ha 18 évesen befejezed a tanulást és max egy valamilyen szakközepet végzel el. Akkor menj ki mosogatni Derby-be.
Egyébként milyen végzettséged van/lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!