Melyiket választanád? Audi a7-es verda, és egy másfél szobás átlagos panel, vagy egy teljesen felújított szuper 200nm-es családi ház egy suzuky swiftel vagy opel astra-val?
Van aki többet van úton és munkahelyen, mint otthon azoknak az első jobb választás lehet.
Én többet vagyok otthon, nem kellene 200 nm-es családi ház, elég lenne egy kisebb kertes ház. Kocsiban meg inkább megbízható, suzukival vannak jó tapasztalatok a családban. Merci, audi és társaival meg elég sok gond volt ismerősöknek, de lehet csak ők választottak rosszul.
Inkább valami ford vagy toyota kellene ami megbízható, de annyira nincs szükségem kocsira.
2-es opció.
Panelbe akkor sem mennék, ha repülőgép járna mellé.
Panel, mert eléggé mobilisak vagyunk, a munkánk miatt előfordul, hogy ide-oda kell menni és akár hónapokat is ott tölteni.
Felesleges egyelőre a ház :)
Ha gyereket tervezünk, akkor viszont meghányjuk-vetjük a dolgot, akkor veszünk vszeg egy kisebb lakást és ő is fix projektre kéri magát.
Attól függ, hol van a 200 m2-es családi ház, mert Szabolcsban például ingyen sem kellene.
A panelos lehetőség még Audi7-el sem kellene.
A 2-est választanám mindenképp, még ha autó sem járna mellé, ha Budapesten, vagy az ország kisebbségmentes élhető helyén van, mert így önmagában 70-80millió alaphangon.
Szuper ház akár autó nélkül is, valamelyik nagyobb városban.
Panelba én mennék, ha repülő járna mellé :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!