A mai fiatalok számára már nem vonzó az, hogy családi házban lakjanak? Inkább a nagyváros meg a társasház?
Ne általánosítsunk, kérem
Jómagam egy teljesen egyedi családi házat terveztem meg.
Kb 2 év és kp-ban meglesz.
Sőt mivel rengeteg művészeti ághoz értek s bizonyos szakmákhoz is barkácsolásban:
Én magam akarom csinálni a festéstől kezdve a bútorokig, kárpitozásig mindent.
A betervezett kanapésor kisebb részét megcsináltam a jelenlegi albérletbe, van rengeteg dekor s egyedi dolgom, amiket már előre gondolva készítek, alkotói munkám mellett .
Csendes nyugis helyre, 2 szintes családi ház van tervben.
3D modellezéssel is foglalkozom, ott már megcsináltam az elképzelésemet s egy ismerősöm a szakmában felmérte mennyi lesz + bizonyos részeket megkérdőjelezett, mert ilyen megoldásokat belső építészetben még nem látott, amik kipattantak fejemből.
Párom imádja a kreativításom, alkotásaimat, ami mégjobban lelkesít.
26/N
Bonyolult s drága lesz, de nem érdekel.
Megdolgoztam s dolgozok is érte a sok kis apróság mellett.
Alkotás a mindenem
A fiataloknak nem való a családi ház,azzal rengeteg munka van,és nem arra akarják elverni a szabadidejüket,hogy pl füvet nyírjanak,kertészkedjenek.
Ez az öregeknek való,akiknek semmi hobbijuk nincs,mert kiöregedtek mindenből.
Egy fiatal örül,ha munka utána hazamegy,és elmosogat,kitakarítja azt a 40 nm2-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!