Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A mai fiatalok hogyan szerezhe...

A mai fiatalok hogyan szerezhetnek lakást?

Figyelt kérdés
Lehet nem jó témába írtam, de 20 éves egyetemista vagyok és egyszerűen nem látom a jövőt, hogy hogyan is lehetne lakásom vagy albérletem? Hogyan oldják ezt meg a mai fiatalok?

2014. ápr. 3. 20:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát böngészik a hirdetéseket. Haverom Győrben már a 3. albérletbe költözött át az elmúlt években, és rajta kívül, jó munkásemberek is éltek ott. Ja igen az sem árt ha van pénz. :D
2014. ápr. 3. 20:47
 2/10 anonim ***** válasza:

Leginkább örökéssel. Egyébként minél korábban munkába kell állni, előtakarékoskodni, aztán felvenni a hitelt. Albérlet mellett képtelenség félretenni.

Hát, nem irigylem azokat, akik nincsenek olyan szerencsés helyzetben, mint én.

2014. ápr. 3. 20:51
 3/10 anonim ***** válasza:
Mit tanulsz az egyetemen?
2014. ápr. 3. 21:01
 4/10 anonim ***** válasza:
10%

Fundamenta + fundamentás hitel + takarékoskodás

Nekem ez jött be.

2014. ápr. 3. 21:13
 5/10 anonim ***** válasza:

Örökség, szülők támogatása, kölcsön a családon belül, és kis részben önerő, a kölcsönt meg törlesztem.

Ha ilyen lehetőséged nincs, akkor csakis a jól fizető munkahellyel.

2014. ápr. 3. 21:13
 6/10 anonim ***** válasza:
Én elég erősen megdolgozom érte és házat akarunk venni Bp-en vagy környékén.
2014. ápr. 3. 21:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha havonta félre tudsz tenni 20 ezer forintot akkor talán 30 év múlva tudsz venni egy nagyon kicsi lakást.
2014. ápr. 4. 11:13
 8/10 anonim válasza:
Jó képzés, jó munka, másodállás, megtakarítás és a többi. Általában így szokták.
2014. ápr. 4. 12:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerezni remélhetöleg sehogy'. Dolgozol, pént keresel, megtakaritasz, VÁSÁROLSZ!!!!
2014. ápr. 4. 12:36
 10/10 anonim ***** válasza:

Le kell adni az igényeket, röhej hogy 6-10 milliós és drágább kaptárlakásokra vágynak 100 ezres fizetésekkel, aztán mivel erre csak egy mód van a hitel ,beleugranak ,aztán 5 év múlva szétválik az "álompár" meg kirúgják őket, lerokkannak és mehetnek az utcára.

Kell venni egy kültelki présházat ami stabil tégla ,és 2-3 év alatt rendbe tenni önerőből fizetésből saját kezűleg gyönyörűen. Nem adósrabszolgának beállni 20 évre.

2014. ápr. 6. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!