A mai fiatalok miért szeretnek annyira a plázákban dolgozni?
Manapság két fajta fiatal van:1.aki egyetemre megy
2.aki egy plázába megy ruhaboltba,vagy a mekibe,vagy ehhez hasonló nagyon "trendi" helyekre,és mosolygós energikus módon(sok esetben látszik hogy szeretik)szolgálják ki az embert,ráadásul sokan kategorikusan itt akarnak dolgozni..Mi ebben olyan jó?Miért pont ide?
Én nagyon irigylem őket igazából.
Unalmas munka, ahol sietni kell, precizitás szükséges, emberekkel kell dolgozni.
Én alapvetően utálok dolgozni és utálom az embereket.
#4-es voltam, bár nem lettem lepontozva, de visszaolvasva nem annyira érthető a válaszom. :D Max a sorok között lehet olvasni.
Szóval azért irigylem őket, mert valószínűleg jó az alkalmazkodóképességük, pörgősek (plázákhoz általában ez kell, legalábbis kívülről úgy látom), jó a monotóniatűrésük és szeretik az embereket.
((Bár én szeretni nem is akarok az embereket, csak elviselni, de ez se megy.))
És legalábbis én amikor plázában vásárlok, sokszor úgy tűnik számomra, hogy mosolygósak, kedvesek is. Szerintem azok között a körülmények között ez nem semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!