Szomszédba baba érkezik, lehet erre felkészülni valamivel?
Kertes háznál kivitelezhető-e valamiféle hangszigetelés, hogy egy kisbaba (ill. később egy kisgyerek) mellett lehetséges legyen élvezni a csendet a mi telkünkön? Valami zajvédő kerítés, vagy hasonló ami működik? Autópályák mellett van ilyen, de az inkább a mélyebb, morajló hangok ellen hatásos, nem tudom az éles, síró, nem egyenletes hangokat mennyire szűrné. Valakinek van tapasztalata?
Vagy mit lehet tenni ilyen helyzetben, ha a szomszédba "érkezik a gólya", mi pedig csendet és nyugalmat szeretnénk az otthonunkban?
30: szerinted a szüleit nem SOKKAL JOBBAN zavarja?? ERgo felveszik, megvigasztalják.
Vagy te hagytad a gyerekedet órákig üvölteni???? (vagy ha nincs, akkor majd hagynád? )
Leírtam már sokszor, hogy NEM TUDUNK ELKÖLTÖZNI A KÖZELJÖVŐBEN.
Nem tudom hogy zavarja-e, de az előző lakhelyünkön is napi sok órát sírt vagy kiabált az összes baba/gyerek. Nincs rajtuk kikapcsológomb, attól még hogy a szülő felveszi, nem hallgat el automatikusan... nem is értem.
aha. tehát nincs gyereked...
Hát akkor tényleg jobb, ha veszel füldugót!
Azt is leírtam, hogy nem bírja a fülem a füldugót.
Úgy gondolom, magánügy hogy van-e gyerekem vagy nincs. Egyébként nincs, de ennek az oka is magánügy és semmi köze a kérdéshez.
Elköltözni se akarsz, füldugót se bírja a füled, hát akkor írd ki mindennap a kérdést ide a GYK-ra, és sajnálatasd magadat! :-DDDD
Attól biztosan jobb lesz a helyzeted... LOL
Vegyél olyan zajvédő falat, mint amit az autópályák mellett használnak. JÓ drága lesz!
Ráadásul nem értem a "nem vagy képes alkalmazkodni" megjegyzéseket. Nyilván azért írtam ki egy kérdést arról hogy ÉN MAGAM mit tehetnék a helyzetben a SAJÁT KÖLTSÉGEMRE, a SAJÁT IDŐMBŐL, mert nem akarok alkalmazkodni. Logikus. :D
Hol írtam, hogy "nem akarok" elköltözni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!