Szomszédba baba érkezik, lehet erre felkészülni valamivel?
Kertes háznál kivitelezhető-e valamiféle hangszigetelés, hogy egy kisbaba (ill. később egy kisgyerek) mellett lehetséges legyen élvezni a csendet a mi telkünkön? Valami zajvédő kerítés, vagy hasonló ami működik? Autópályák mellett van ilyen, de az inkább a mélyebb, morajló hangok ellen hatásos, nem tudom az éles, síró, nem egyenletes hangokat mennyire szűrné. Valakinek van tapasztalata?
Vagy mit lehet tenni ilyen helyzetben, ha a szomszédba "érkezik a gólya", mi pedig csendet és nyugalmat szeretnénk az otthonunkban?
Mint írtam, ez tök csendes környék jelenleg.
Tudom, éppen ezért írtam ki a kérdést, hogy ebben a helyzetben mit tehetnénk, hogy élvezhessük a nyugalmat továbbra is.
Kertes háznál nem olyan gáz, amíg nonstop bömböl, addig úgyis szinte mindig bent lesz, később lehet gond a hisztit hallgatni meg ha hangosan játszik (pl. a kerítésnek rugdalja a labdát folyamatosan).
Amúgy megértelek, én egy hét múlva költözök hasonló okok miatt, itt a játszótér ahol folyamatosan hallgatom az említett labda a kerítésnek rugdalását, plusz egy ovi ahol az udvaron visítanak és a biztonság kedvéért fölöttünk is van egy állandóan ordító kicsi és egy nullahuszonnégyben hisztiző nagyobb. Fenomenális így a home office meg a tanulás, szóval lépek. És ha lesz egyszer házam, az első amit meg fogok nézni hogy a közelben se ovi se játszó ne legyen.
#22:
Egy kisgyereken nincs On/Off gomb, szal megszoksz vagy megszöksz. Az biztos, hogy ők nem fogják az életüket a tiétekhez igazítani, csak mert ennyire sznoboskodtok.
Leírtam, hogy nem tudunk mostanában költözni. :/
Nem is értem az egészet...
Godnolod, hogy a gyerek szüleit (akik sokkal közelebbről hallják a sírást) nem fogja zavarni, és nem veszik fel a gyereket...???
Nehogy már pár perc sírás (tízméter távolságból) ellehetetlenítse az életedet...! Ennyire nem lehetsz intoleráns...
Nem pár percig tartják meg a babát gondolom.
Én téged nem értelek, szerinted egy gyerek élete során pár percet sír? Laktál már kisbaba, kisgyerek szomszédságában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!