Miért bálványozzák ennyire Budapestet a magyarok?
Egyébként, a vidékiek csinálnak ebből dolgot meg ügyet. Ők jobban vásárolják a Buda f** Pest márkájú cuccokat is. Itt Bp-n nem nagy dolog fővárosinak lenni. Spec én húznék vissza le vidékre, csak nem Keletre, Nyugatra inkább :D
De amíg vidéken éltem, csak azt hallottam, hogy fhú, megyünk fel Pestre és mi, csóróbb vidékiek, sose jöttünk fel semmiért, meg csak hallgattuk, aki meg jött ide bármiért, az felvágott vele.
Tehát a vidékiek lihegik túl....
Egy skót semmiképpem sem dicsekszik Londonnal, mert nem tekint rá fővárosakén csk az "elnyomó" angolok fővárosaként.
Es van aki nem engedheti meg magának Japánt ami mellesleg egy ország nem város, de mindegy.
A magyarok meg azért vannak rákattanva BPre mert a felvilágosodás korában eldöntötték hogy ez lesz Bécs 2 megmutatják, hogy Mo fővárosa is lehet olyan jó mint az osztrákoké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!