Drótkerítés vagy sövény?
Vettem egy telket falun. Az út mellett nyúlik el, tehát nem merőleges az utcára. Egyharmadon vannak szomszédok, ott rendben van a kerítés. A többi részen, így az utca felől sincs.
Sajnos drága dolog a kerítés, de a sima drótkerítés nem tetszik és pár év múlva úgyis lecserélném.
Arra gondoltam, hogy nem bekeríteném hanem tujákat ültetnék. Egész pontosan leylandi ciprusokat. Ha gondozva vannak és metszve rendesen akkor szép zárt sövényt alkotnak. Ti mit gondoltok?
Így sem olcsó, 100.000be biztos belekerül, de az én szememnek esztétikusabb, mint egy rideg drótkerítés.
Kicsi a falu, a telken nincs semmi, svédek nincsenek, később építkezni szeretnék.
Ti mit gondoltok?
A tuják hosszú évekig nőlnek és akkor sem lesz áthatolhatatlan.
Szóval mindenképen drótkeritest tennek arra pedig nádat, elé pedig a tujákat igy nem kell sűrűn ülteni kevesebb is elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!