Te átköszönsz a szomszédnak, ha nád van a kerítésen, meg sövény?
Szia szomszéd!
Tudom h Sz.miklósi vagyol.
Én szeretek elsunnyogni. Amúgy nem vagyunk rosszban a szomszédokkal. Egyikkel szoktunk beszélgetni, másikkal amúgy nem.
De rosszban egyikkel sem vagyunk.
Általában nem köszönök át, mert abból beszélgetés lesz, és azért nem akarom elzavarni, hogy bocsessz most nincs kedvem dumcsizni, aztán meg még órákig matatok tőle pár méterre 😃
Inkább csináljuk a saját dolgunkat, azt csákány. Ha meg dumcsizni akarunk, akkor köszönünk 😃
Azt szomszédja válogatja :-D
Az egyik felé nincs semmi árnyékoló, velük elég jóban vagyunk.
A másikon érzem nincs igénye rá, zárkózottabb emberek, utcán vagy boltban köszönünk, beszélgetünk, de nem szólongatunk át a tujákon, meg a nádon, itt valóban a magánszférát tiszteletben tartjuk.
Szerintem ez nem bunkóság.
A harmadikon nem tudok kiigazodni, egy időben lelkesen köszöntem, ha ők voltak kint hamarabb, ők nem köszöntek ugyanígy automatikusan, ha én voltam kint hamarabb, szóval leszokóban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!