Mit mondjak a közvetlen szomszédnak ha zavar és szemét ember de beszélgetni akar?
Olyan helyen élel ahol magas a megélhetési bűnözés, sok a rosszindulatu pletyka és joformán mindenki azt nézi csak a másikban hogyan huzhatja le.
Ez a mentalitás van itt.
A közvetlen szomszédom egy dohányos piás öregember.sokszor átkopog olyan indokkal hogy lefujt vmi ruhát a szél a szaritomrol, vagy hoz kedvesen rossz minőségű gyümölcsöt ami ismerősénél termett.olyankor ha kinyitom az ajtot az egész előszobámba beáll a bűz ami belőle árad, meg állandóan lestírol és úgy kell elküldeni, mert nem akar elmenni.nekem nincs kedvem konzumlányt játszani.
Plusz hogy ha gyerekkel jövök haza, valamikor megsimogatja a kicsi arcát a gombás körmű kezével, azt is utálom.
Mamám (80 éves jol szitualt nő mindig frissen a fodrásztol stb) sokat látogat minket néha hoz ebédet és mindenkivel szóba áll, hiába mondom hogy itt a nevemet se tudják, ne pletykáljon rolam mert itt rosszindulatuan forgatnak ki mindent.nos ez a szomszéd beprobálkozott nála, kért aprópénzt tőle.mama állítolag nem adott.
Azota nem nyitom ki neki az ajtot de tudja hogy otthon vagyok meg hallottam hogy kopog stb.
Elegem van ebből a joindulatba burkolt igénytelen kéjencből.
Elkerülhetetlen hogy ne találkozzunk mert sokszor van, hogy jövök haza és már jön is ki a folyosóra.
Most váltsak vele pár jo szot, köszönés meg magyarázkodjak hogy sietek haza mindezek után játszam a jóviszonyt tovább?
Persze, hogy váltsál vele pár szót. Lehet, hogy egész nap az az összes, amit emberekkel beszél.
Neked nem kerül semmibe, neki meg jólesik.
Mi van, ha őszintén jóindulatú; nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!