Debrecen, Egyetem sugárúton lakni milyen?
Forgalmas és zajos, bár inkább csak nappal meg reggel. Ha nem az utcára néz az ablak/erkély akkor még el is viselhető. Helyileg egyébként kedvező, közel van a két villamos, a belváros gyalog 20 perc max, de buszok is bevisznek, bár azok sz-rul járnak. Szupermarket, edzőterem meg fodrász meg ilyenek elég közel vannak. Ha egyetemista vagy és a fő campuson vannak óráid, akkor tök jó, mert az egyetemen híresen sz-rul vannak beosztva az órarendek kb. minden karon, nekem pl. rendszeresen volt 1-2-3 óra lyukasórám, ami pont nem volt elég ahhoz, hogy hazaugorjak ebédelni, de ha a sugárúton laksz, akkor még jó is lehet.
Egyik barátnőm lakott a sugárúton, ő szeretett ott élni, mindenhová gyalog járt, mert mindenhová odaért 20 percen belül.
Minden nagyvárosban nagy zajjal jár a nagy forgalom!
Ha ezt nem bírod, akkor valamelyik kertvárosi részen kell lakást venni, nem az Egyetem sugárúton.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!