17. kerület milyen hely? Van aki ott lakik?
Figyelt kérdés
2020. máj. 10. 15:53
1/2 anonim válasza:
Szerintem a legjobb. Itt lakom kiskorom óta. Szüleim is ezt mondják, ők laktak több helyen is. Szóba jött néha ismerőseimmel is a téma, szerintük is a legélhetőbb kerület. Jó adottságai vannak. Ezt minden politikai irányultságtól elhatárolódva mondom.
Vidékies, csendes kertvárosi környék, de közel van a belváros és az autópálya. Jól ki van építve, nem kell messzire menni általában, ha akarsz valamit. Nagyon kevés a hajléktalan és az indián.
Negatívumként annyit tudnék mondani, hogy az egészségügy és az egyéb állami szektorok, például posta, elég túlterheltek és lepusztultak, de ez szerintem sok helyen így van.
2/2 anonim válasza:
Jó, a VI.kerben van egy jó csaj, párszor meglátogattam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!