Budapesten sétáltál már végig a rettegett Hős utcán éjjel?
A Hős utcàból nyílik a Zàch utca.
Ott voltam katona ès rengeteg kocsit törtek fel ès zaklattàk a nőket nappal is.
Volt,hogy katonai kísèrettel kellett nőket elkísèrni a metróig mert fèltek haza nenni a nunkàból ami èrthető volt.
Szemèly szerint èn jóban voltam ott pàr roma sràccal.
Volt közöttük egy Csoki becenevü sràc leginkàbb vele lettem jóban ès ezt làtvàn a többiek nem kötöttek belèm. De azokba sem,akiket velem làttak. Ma màr nem tudom mi van vele.
Visznt sokan szipuztak ezerrel.
Éjjel csak autóval húztunk ott végig néhányszor.
Egyszer meg nappal sétáltam ott, egy bútorboltot keresve. Kiderült, hogy az a Hős másik felén volt, a 8. kerületi részén. Atrocitás semmi nem ért, még csak oda se szóltak, de kicsit olyan volt a hangulata az egésznek, mint egy afroamerikai gettós klipben vagy filmben, csak itt romákra "cserélték" a szereplőket.
Azt hallottátok, hogy valószínűleg felszámolják ezt a telepet? Meg a Bihari úton levő hasonló lakótömböt is. A X. kerületi önkormányzat / én Kőbányán lakom / kapott kb. 2 milliárd állami támogatást erre az akcióra. Csak bonyolult ügy lesz...
Itt egy cikk:
Rettenetes hely a Hős utca. De nem késelnek meg vagy rabolnak ki, ha csak arra sétálsz. Nekem egyik barátom lakott ott, hozzá jártam párszor fel, amíg el nem költöztek nemrégiben.
Télen nincsenek kinnt a házak előtt, akkor nyugi van kb mindenhol. Tavasszal és nyáron előjönnek az ottlakók kiülnek a házam elé vagy a két ház közötti, mostmár kitisztított részre. Fütyülnek, ha lány vagy, illetve mellédcsapódnak. De bántani nem bántanak. A közérzete az embernek rettenetes. Főként miután bemegy valamelyik épületbe, inkább a B-be. A drogosok jelentik még a másik bajt, de őj is inkább csak ijesztőek nem bántanak
Most, hogy több a rendőr, és új kamerák is vannak, a drogosok a síneknél hátul, a házak mögött, illetve a Zách utca végén a villamosmegállóban lövik be magukat.
A rendőrökről is megvan a véleményem (engem igazoltatnak, amikor elmegy mellettem három láthatóan problémás fiú és még be is szólnak nekem)...de az nem ide tartozik
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!