Van olyan aki falura költözött és megbánta?
Figyelt kérdés
Megörököltem a nagyszülői házat aminek nagyon örültem mert hitel nélkül nem tudtunk volna sose venni. Albérletben laktunk egy kisvárosban innen 20 kilométerre. 32 éves vagyok, egész életemben ott laktam. Tavaly ezt a házat felújítottuk és ősz óta is lakunk. Eleinte tetszett is, hogy újdonság van mit csinálni, de egyre jobban vagyok vissza. 20 kilométer semmi, mégis mintha a világvégén lennék. Összes családtagom ott lakik, egy 5 perc biciklizéssel ott voltam anyukámnál, bárhol. Most meg 2 hetente látom őket, mert férjem autóval jár dolgozni, buszjárat meg alig van mert másik megye. Olyan nyomasztó a hely is, erre szinte csak öregek laknak. Egyre jobban úgy érzem kár volt idejönni de összes tartalékunk a felújításba ment, meg kisfiam is már ide jár suliba. Ha el is adnánk max 4 milliót érne, annyiért nem tudunk városba venni, albérletet meg már nem akarunk fizetni.2020. ápr. 16. 14:24
11/12 anonim válasza:
Azért gondolj arra, hogy a ház ingyen van, nincs rajta hitel, nincs bérleti díj csak a rezsit, kell fizetni meg ugye azt amit ti igényeltek. Max az hogy eladjátok és vesztek fel hitelt.
12/12 anonim válasza:
Én nem faluban lakok hanem kis városban, egy éve lakok itt, én hitelre vettem ( örültem volna ha örököl,felújítás is hitelből lesz sajnos) pestre járok dolgozni,de nagyon utálom pestet pedig 6 évig ott laktam. Nem is nagyon ismerek senkit. De sokkal jobb. Nem kell hallgatni a felső szomszédot, csend van nyugi. Nincs tömeg stb. Kicsivel gondolom most otthon vagy van mit csinálni a kertben is szerintem. Jó lesz az hidd el.
Nekem olyan jó volt, kertészkedni mikor jött a jóidő meg palántázhatunk. Panelban ezt nem lehet. Gyerekkel jobb a kertes, meg ha van lehetőséged ( vagyis majd lesz) elmenned mondjuk valami társas eseményekre, szülői stb akkor fogsz ismerkedni másokkal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!