Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szerintetek ez ördögtől való...

Szerintetek ez ördögtől való dolog?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Vidéken élek, kertes házban. A szomszédnak van egy borzasztó rosszul nevelt kutyája, amelyik átugrál a mi kertünkbe, és sokszor összeszarja a kertet. A szüleim nem elég tökösek egy ilyen helyzethez.

Na pár órája, az előbb leírtak miatt, amíg a szomszédok elvitték a kutyát valahova, átmentem hozzájuk, és a kertjükben végeztem el a nagy dolgom, a szomszédok ajtaja előtt. WC papírt nem hagytam ott.

Apán kb. nem bírja abbahagyni a röhögést, anyám viszont kitért a hitéből. Este hazajönnek a szomszédok, megmondtam anyámnak, a wc-t is kinyalom, de nem takarítom össze a "termékemet" a szomszédnál.

2020. ápr. 12. 17:09
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Én magasitsam meg a kerítést?... Szüleim csak legyintenek, a szomszéd meg azt mondja, a mi dolgunk.

Ellenség ellen a legjobb fegyver a saját fegyvere.

2020. ápr. 12. 17:33
 12/20 anonim ***** válasza:
63%
Győzködd még magad Kérdező! Ezzel aztán jól megoldottad a kutya gondot, nyilván a végtermék alapján beazonosítják, hogy a szomszéd sz.rt oda bosszúból.:D Teljesen értelmetlen és gyerekes, amit csináltál, ráadásul a kutya továbbra is át fog menni hozzátok.
2020. ápr. 12. 17:38
 13/20 anonim ***** válasza:
86%

Hát már nem azért, de az ő dolga megoldani, hogy a kutyája ne ugráljon át!! Ha erre nem képes, nem kell kutyát tartani, de én mindenképpen beszélnék a jegyzővel, ugyanis ez nem normális dolog, hogy a saját kertetekben nem lehet nyugodtan lenni, mert átjön a szomszéd kutya meg összeszarja. Simán fel lehet jelenteni és fel is kell érte, ha a szóból nem ért. Egyébként sztem gusztustalan, amit csináltál, ennek semmi értelme, ellenben én egyszer rászánnám magam, összeszedném a kutyaszart a kertemből és beborítanám az egészet az udvara közepére és tűznék mellé egy cetlit, hogy "Sok szeretettel - A szomszéd"

Hátha észbekap.

Az nonszensz viszont, hogy még a kérdezőék öljenek bele ki tudja mennyi pénzt, hogy megnagyobbítsák a kerítést, mert a szomszéd képtelen kordában tartani a kutyáját...

2020. ápr. 12. 20:28
 14/20 anonim ***** válasza:
62%

A kérdező szomszédja nagyon is megérdemelte az ajándékot.

Egyébként kíváncsi vagyok,hogy mások mit tennének ilyen szituációban. Én egy fillért nem adnék ki azért,hogy azért nagyobbítsam meg a kerítés,mert a szomszéd nem képes megnevelni a dögét.

És azért elég sz.r dolog,hogy azért nem lehetnek ki nyugodtan,mert a szomszéd dög összesz.rja a kertet.

2020. ápr. 12. 21:01
 15/20 anonim ***** válasza:
38%

#14:

Hát én még 14 évesen sem csináltam volna olyat, hogy letolom a gatyám, aztán odatrottyantok a küszöbükre. Mintha ezzel bármi meg lenne oldva. Persze, lehet itt jönnie ennek a hülyegyereknek is azzal, hogy "az ő fegyvere ellen az ő fegyverével", de ebből semmi más nem lesz, csak egy végtelen háború a szomszéddal. Van értelme? Nincs.

2020. ápr. 12. 22:53
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Remélem hashajtót vettél be előtte :D Azt mindenképp beszéljétek meg,hogyha átjönnek gyanúsítgatni,mit fogtok kamuzni.
2020. ápr. 13. 10:53
 17/20 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem jò ötlet volt😂
2020. ápr. 13. 13:42
 18/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi a válaszokat, az építő kritikákat is. Tegnap elmondtam a szomszédnak, hogy a szüleim tudta nélkül én voltam, és hogy miért tettem, és így most már tudja, mi a kutyája miatt mit élünk át. Nevelje meg!

Kilátásba helyeztem nála, hogy szólunk a jegyzőnek, és külön kiemeltem, hogy ez nem bocsánatkérés, amíg a kutyája miatt ő nem kér bocsánatot. Nem kért, számítsak háborúra?

2020. ápr. 14. 09:45
 19/20 anonim ***** válasza:
49%
Azigen,ehhez kellett azért golyózat hogy megmond neki pacekba :D Kíváncsi lettem volna a fejére,meghogy miket mondott.
2020. ápr. 14. 10:06
 20/20 anonim ***** válasza:
Hát ez beszaras. 😂😂😂 Szard már le, ha ordogi is. Szarni bele. 😁
2020. máj. 15. 01:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!