Szerintetek ez ördögtől való dolog?
Sziasztok!
Vidéken élek, kertes házban. A szomszédnak van egy borzasztó rosszul nevelt kutyája, amelyik átugrál a mi kertünkbe, és sokszor összeszarja a kertet. A szüleim nem elég tökösek egy ilyen helyzethez.
Na pár órája, az előbb leírtak miatt, amíg a szomszédok elvitték a kutyát valahova, átmentem hozzájuk, és a kertjükben végeztem el a nagy dolgom, a szomszédok ajtaja előtt. WC papírt nem hagytam ott.
Apán kb. nem bírja abbahagyni a röhögést, anyám viszont kitért a hitéből. Este hazajönnek a szomszédok, megmondtam anyámnak, a wc-t is kinyalom, de nem takarítom össze a "termékemet" a szomszédnál.
Mi a kérdés?
Vagy csak dicsekedni akartál a tetteddel?
Am. ügyes vagy.🙂
Jól tetted, úgyse fogják tudni ki az :D :D
korod nemed?
"Szerintetek ez ördögtől való dolog?"
NEM, csak borzasztó primitív, bunkó dolog. Ezzel bizonyítod, hogy nincs több eszed, mint a kutyának!
Sokkal értelmesebb lenne megcsinálni a kerítést, hoyg ne tudjon a kutya átjárni!
A nyuszis kommentek 10 pontot érnek nálam. Kár hogy nem tudtam nyuszi formájút kanyarítani :D
Fiú vagyok, 14 éves.
A kérdés az volt, hogy ördögtől való, elfogadhatatlan-e amit tettem, de egy választ leszámítva úgy tűnik nem.
Azt nem mondtam, hogy ez tökös volt. De legalább dühösek lesznek, amit meg is érdemelnek, ha nem nevelik a kutyájukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!