Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Most ezért muszáj volt a...

Most ezért muszáj volt a szomszédnak rám hívnia a rendőröket?

Figyelt kérdés

Szemétszállítóként dolgozom napi 12 órát, hajnal 4kor indulok és este 6-7mire hazaérek. Tegnap hoztak 1 köbméternyi fát,azzal tüzelek és csak ma tudtam összevágni,délután 2től 3ig vágtam, mikoris a szomszéd kijött és höbörgött hogy a gyerek nem tud aludni. Szépen elmondtam neki hogy kb 15 perc és már végzem...

Erre 10 perc se telt el és a rendőrök kijöttek hozzám. Kérdezték hogy miért dobálom fával a szomszéd udvarát?? Komolyan nem értettem mi a gond ,elmondtam hogy sajnos csak most van időm fát vágni,tudom hogy a láncfűrész nagyon hangos de most mit csináljak? Fagyjak meg ?

A rendőr azt mondta nyugodtan fejezzem be, felvette az adataimat,beszélt a szomszéddal és el is ment.

Utána a szomszéd az ablakából kiabált nekem, hogy idióta vagyok hogy most vágom fát meg hogy kijön és szemközt vág ....

Most erre mit lépjek? Nem állok le ilyenekkel és sajnálom a picit meg azt is hogy ünnep van, ellenben holnap megyek dolgozni ők meg biztos otthon ülnek és ünnepelnek. Ezért megérte?

2020. ápr. 12. 16:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
És kit érdekel, hogy az ő kölke épp akkor aludt volna?!? Bírom az ilyen szupermamikat, akik egyből rohannak, mert jaj a gyerek és szerinte mindenkinek ő hozzá meg a gyerekehez kéne alkalmazkodni. Én sűrű röhögések közepette folytattam volna ugyanúgy, majd mikor el kezdett fenyegetni, hogy "szemköztvág", akkor odamentem volna és közöltem volna vele, hogy csak tessék, jöjjön, még a kaput is kinyitom neki, de jól gondolja meg, mert a visszautat nem fogja megtalálni, az biztos. Azért ne vicceljünk már, hogy fényes nappal fát vagsz, mert csak akkor van időd rá, ő meg egyből verekedni akar meg rendőrt hív. Hülye pitsa. Az ilyen megérdemelné, hogy jól megtépjék, legközelebb majd elgondolkodna, hogy keménykedjen-e!
2020. ápr. 13. 01:52
 12/15 anonim ***** válasza:

Egy dolgot tudsz tenni.

Elfelejteni a dolgot.

A rendőrök megértették a helyzetet semmi problémát nem csináltak mert egyértelműen igazad van.

Nálunk hasonló volt régebben a helyzet.

2 szomszédba mind két helyen volt fiatal velem kb egykorúak(16 körül volt az egyik szomszéd a másik valahol 20 körül).

Nálunk is és náluk is elő elő fordult jó időbe a házi buli, sutogetés ami hétvégente néha hajnalba is nyúlt.

Nyilván tíz körül halkitottuk a zenét de akkor is áthallod a beszélgetést, leesik egy üveg, pohár tehát zajjal jár.

Köztünk és az egyik szomszéd között sose volt baj teljesen megértették hogy néha mi bulizunk néha ők előfordult ha ugyan azon a napon tartottuk kaját, italt cseréltünk (egyszer még át is mentünk hozzájuk)

A harmadik szomszéd szintén bulizott de minket állandóan bejelentett.

Mindig hívta a rendőröket ha már délután 4kor pakoltam elő a grillt még csak én játszottam a kutyával de volt hogy már félóra múlva ott volt a rendőr hogy bejelentést kaptak.

Párszor próbáltam beszélni vele hogy miért csinálja azt mondta hogy az ő nyugalmát ne zavarjam meg. Ami vicces mikor kérdeztem hogy de hát az ő fiatal lánya is hasonlóan szervez össze jövetel ami hajnalig tart erre közölte hogy ki vagyok én hogy megmondjam neki hogy ő mit csinálhat. Teljesen felesleges volt vele vitázni

A rendőröket sajnáltam a legjobban mert muszáj volt kijönniük és néha már úgy éreztem nekik kellemetlen mikor szóltak előre mentem és ők is hallották látták hogy nincs ordibálás meg ilyenek de muszáj ide jönniük hiába tudják hogy flúgosak.

Legközelebb is előfordult nyugodtan újra előadod és elmondod hogy x napja is voltak itt és akkor se volt gond.

Amit tanácsolni tudok hogy ne vedd fel a "harcot"

Te ne jelentsd be(nyilván ha van oka akkor igen de ilyen hülye indokokra kicseszésből ne) mert sosincs jó vége. Eldurvul a dolog és az ilyen emberek nem mérlegelnek.

Este kiszúrja a kocsid kerekét vagy bedobja a szélvédőt, össze festi a kerítésed sose fogod tudni bizonyítani hogy ő volt.

Hagyd rá engedd el. Ha próbál vitázni ne vedd fel a kesztyűt csak mond, hogy rendben igen jolvan és 5 perc múlva már felejtsd is el. Tipikus esete a ne süllyedj a szintjére az értelmes megbeszélés se opció szóval ignoráld

2020. ápr. 13. 12:52
 13/15 anonim ***** válasza:

Megértem a szomszéd gondját szülőként,de azt nem ahogy közölte! Ha te normálisan közölted,hogy 15 perc múlva abbahagyod,akkor egy szava nem lehet. Nálunk itt a panelban sokkal nagyobb suvedlákok vannak,akik fúrnak a vasbetonba,ha kell,ha nem.

A rendőrök meg mostmár tudják,hogy te csak adott ideig végeztél zajosabb tevékenységet,a szomszédodat meg nem fogják komolyabban venni.

2020. ápr. 13. 13:38
 14/15 anonim válasza:
A szomszédod enyhén szólva idióta. Látod a rendőrök se sokat időztek vele (amit jól is tettek) hagyd te is, majd abbahagyja
2020. ápr. 20. 16:16
 15/15 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele. Falun ez ilyen. Nálunk is a szomszéd reggel nyír füvet vagy a kutyája nyáron az ablakunktól nem messze nyűszög. Társasházban is ha a szomszéd zajos nem tudsz vele mit csinálni, el kell viselni. A délután egy teljesen korrekt időpont a favágásra, fűnyírásra, egyéb munkára.
2020. máj. 12. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!