Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Kihívtuk a rendőröket, szerint...

Kihívtuk a rendőröket, szerintetek helyesen tettük?

Figyelt kérdés
Kedden éjfélkor a panelban a szomszéd még nagyban nyomatta a youtube zenéket, vendégek voltak náluk, röhögcséltek, meg visongtak. Párom erre kihívta csendháboritás címen a rendőröket, mondván hogy ő késő este végzett a munkával, kora reggel megint megy és ő ezt nem fogja hallgatni. De szerintem meg meg lehetett volna szebben is oldani, szólni előtte nekik. De párom szerint azzal csak azt értem volna el, hogy nem csökkentik a hangerőt, és ha később kihívja a rendőröket, akkor úgy is tudták volna, hogy mi voltunk azok és rámszállnak, így legalább nem leszek támadó felület. Azután a szomszéd ordibált még obszcén szavakat nekünk a falon keresztül, tipikus ilyen iskolázatlan agresszív fajta lehet.
2019. okt. 16. 08:48
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Jól tettétek. Az ilyen fajtával nem lehet beszélni. Aki normális, azzal is előfordul, hogy nem veszi észre az időt, vagy belefeletkezik, nekik lehet szólni, le fogja halkítani. Ez viszont a rendőrségből sem tanul.
2019. okt. 16. 08:58
 2/9 anonim ***** válasza:
26%

Na ezért jobb a családi ház...

Igen, helyesen tettétek. Gondolom nagyon meg kellett volna alázkodni, hogy meg lehessen velük beszélni, és ne zajongjanak, kb. barátkoznotok kellett volna ahhoz velük.., hogy hallgassanak rátok.... És még az sem lenne tuti.

2019. okt. 16. 08:58
 3/9 anonim ***** válasza:
86%

Először inkább szólni kellett volna.

Így is tudták, hogy ti voltatok :D

2: Családi háznál is lehetnek hülye, hangos szomszédok. Sőt, ott sokszor bömböltetik a zenét, mert azt hiszik, ha nincs közös fal, akkor nem is hallatszik, ki a hang :S

2019. okt. 16. 09:03
 4/9 A kérdező kommentje:

Én is szóltam volna először, csak barátom olyan gyors volt, szinte fel sem fogtam, már a diszpécserhez beszélt, pedig mondtam, hogy ne. Most kicsit tartok attól, hogy a lépcsőházban számon kérnek engem vagy szólnak a tulajnak. (Most költöztünk ide albérletbe)

Mondjuk nem tinikről, hanem felnőtt emberekről van szó, 40 évesek kb.

2019. okt. 16. 09:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha C kategóriás egyéniségek, akkor még lehet bajotok belőle...:-/
2019. okt. 16. 10:22
 6/9 anonim ***** válasza:
75%

Párodnak volt igaza.

El nem hiszem, hogy ha valaki éjfélkor zajong, akkor magától nem jön rá, hogy zavar vele másokat, de ha szólnának neki, akkor észbe kapna. Nem, az ilyen alakok ELEVE nem törődnek másokkal.

Persze az is számít, milyen gyakran fordul ez elő. Én békésebb természetű vagyok, szóval első ilyen éjszakánál nem szólnék, és ha évente egyszer-kétszer fordulna elő, akkor sem. De ha hetente, vagy akár csak havonta, akkor a harmadik ilyen esetnél már biztos én is rendőrt hívnék.

2019. okt. 16. 13:50
 7/9 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem neked volt igazad, am anyám épp aktuális párja ilyen proli, h rögtön rendőrt hív, ha flexelnek/buliznak/egyebeket csinálnak a szomszédban (vidéki kertes ház), sztem ez halálgáz... miért nem lehet normálisan odamenni a szomszédhoz, h figyibocsi, ez engem ekkorésekkor zavar, talàljunk már vmi megoldást erre, h ki mikor mit csinál, légyszi... neeeem, rögtön rendőrt kell hívni ehhez a piti dologhoz... sztem ez szánalmas és gusztustalan, dehát kinek mi....
2019. okt. 16. 19:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Kettes biztos jobb a családiház? Szerintem te nem hiszem hogy meg maradnál mellettem :)
2019. okt. 18. 01:42
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, én is sokszor voltam olyan szituációban hogy kicsit hangosabbra sikerült az este mint kellett volna.

Nem direkt, csak vagy nem tudtuk hogy ennyire áthallatszik, vagy nem vettük észre hogy már éjfél van. Ha átjött a szomszéd, kivétel nélkül mindig elnézést kértünk, lehalkítottuk, becsuktuk az ablakot, mittudomén. Számomra elég bizarr lenne rögtön a rendőrrel indítani.

Persze ha ez hónapok óta minden pénteken így megy, az más kérdés, de erről nem írtál.

2019. okt. 21. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!