Kihívtuk a rendőröket, szerintetek helyesen tettük?
Na ezért jobb a családi ház...
Igen, helyesen tettétek. Gondolom nagyon meg kellett volna alázkodni, hogy meg lehessen velük beszélni, és ne zajongjanak, kb. barátkoznotok kellett volna ahhoz velük.., hogy hallgassanak rátok.... És még az sem lenne tuti.
Először inkább szólni kellett volna.
Így is tudták, hogy ti voltatok :D
2: Családi háznál is lehetnek hülye, hangos szomszédok. Sőt, ott sokszor bömböltetik a zenét, mert azt hiszik, ha nincs közös fal, akkor nem is hallatszik, ki a hang :S
Én is szóltam volna először, csak barátom olyan gyors volt, szinte fel sem fogtam, már a diszpécserhez beszélt, pedig mondtam, hogy ne. Most kicsit tartok attól, hogy a lépcsőházban számon kérnek engem vagy szólnak a tulajnak. (Most költöztünk ide albérletbe)
Mondjuk nem tinikről, hanem felnőtt emberekről van szó, 40 évesek kb.
Párodnak volt igaza.
El nem hiszem, hogy ha valaki éjfélkor zajong, akkor magától nem jön rá, hogy zavar vele másokat, de ha szólnának neki, akkor észbe kapna. Nem, az ilyen alakok ELEVE nem törődnek másokkal.
Persze az is számít, milyen gyakran fordul ez elő. Én békésebb természetű vagyok, szóval első ilyen éjszakánál nem szólnék, és ha évente egyszer-kétszer fordulna elő, akkor sem. De ha hetente, vagy akár csak havonta, akkor a harmadik ilyen esetnél már biztos én is rendőrt hívnék.
Hát nem tudom, én is sokszor voltam olyan szituációban hogy kicsit hangosabbra sikerült az este mint kellett volna.
Nem direkt, csak vagy nem tudtuk hogy ennyire áthallatszik, vagy nem vettük észre hogy már éjfél van. Ha átjött a szomszéd, kivétel nélkül mindig elnézést kértünk, lehalkítottuk, becsuktuk az ablakot, mittudomén. Számomra elég bizarr lenne rögtön a rendőrrel indítani.
Persze ha ez hónapok óta minden pénteken így megy, az más kérdés, de erről nem írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!