Most ezért muszáj volt a szomszédnak rám hívnia a rendőröket?
Szemétszállítóként dolgozom napi 12 órát, hajnal 4kor indulok és este 6-7mire hazaérek. Tegnap hoztak 1 köbméternyi fát,azzal tüzelek és csak ma tudtam összevágni,délután 2től 3ig vágtam, mikoris a szomszéd kijött és höbörgött hogy a gyerek nem tud aludni. Szépen elmondtam neki hogy kb 15 perc és már végzem...
Erre 10 perc se telt el és a rendőrök kijöttek hozzám. Kérdezték hogy miért dobálom fával a szomszéd udvarát?? Komolyan nem értettem mi a gond ,elmondtam hogy sajnos csak most van időm fát vágni,tudom hogy a láncfűrész nagyon hangos de most mit csináljak? Fagyjak meg ?
A rendőr azt mondta nyugodtan fejezzem be, felvette az adataimat,beszélt a szomszéddal és el is ment.
Utána a szomszéd az ablakából kiabált nekem, hogy idióta vagyok hogy most vágom fát meg hogy kijön és szemközt vág ....
Most erre mit lépjek? Nem állok le ilyenekkel és sajnálom a picit meg azt is hogy ünnep van, ellenben holnap megyek dolgozni ők meg biztos otthon ülnek és ünnepelnek. Ezért megérte?
Amúgy miért nem gázzal fűtesz?
Komolyan nem értem az ilyeneket, hogy képesek szenvedni x köbméter fával. Nem tudsz havonta kifizetni 20-30 ezer Forintot?
Vagy kell a 35 fok a házban mindenképp?
A gyök 2 szomszédom is fával tüzel, de az legalább aprítva kapja a fáját.
Lehet, én is elküldeném az anyjába, ha itt berregne vele egész nap.
Óh akkor a te szomszédod ha a miénk lenne napi szinten hívná a rendőröket. Tipikus hisztis p*csa, aki a panelból vidékre költözött és nem képes felfogni, hogy az udvarral munka is jár. A munka meg zajjal jár. Nálunk felújítás van, ugatnak a kutyák, mi is hangosan hallgatjuk a zenét felújítás közben. De mindegyik szomszéd ezt csinálja és senki soha nem szól a másiknak. Nem panelba lakom, ahol még fingani sem szabad, mert átjön a szomszéd...
Szard le nagy ívben és máskor csak röhögj rajta meg ha rendőröket hívat megint, akkor ugyanígy alázd meg. Csoda,hogy ilyen orbitális baromságra kijöttek egyáltalán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!